В четвъртък бъдете внимателни за полученото в този ден, дори

...
В четвъртък бъдете внимателни за полученото в този ден, дори
Коментари Харесай

Хороскоп: Овенът прави полезни покупки, девите получават помощ

В четвъртък бъдете деликатни за полученото в този ден, даже когато ви се коства, че няма да ви е потребно - освен материално, само че и духовно. Раздайте ненужните си неща на нуждаещите се. Не би трябвало да има страдание за това, което давате. Усещанията на тялото в този ден са като тест, който ни демонстрира кое е потребно и кое е нездравословно за нас. Ако си визиите хора или храна и ви се повдигне, значи са нездравословни за вас и би трябвало да ги избягвате.

ОВЕН

Подходящ ден за реализация на остарели планове. Днес доста хора ще имат предпочитание да ви оказват помощ. Общата работа ще помогне да забравите за различията и разногласията. Все отново преценете, до каква степен може да им се доверявате. Не отлагайте домашните каузи. Времето е уместно за потребни покупки.

ТЕЛЕЦ

Вероятни са непредвидени събития и приятни изненади. Едва ли ще може да се придържате към начертаните проекти. Ще би трябвало да импровизирате и в придвижване да взимате решения. Грижите през днешния ден ще са доста. По-скоро ще са свързани с някакви домашни събития и ще би трябвало да решите зародили битови проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Днес е време за творчество и търсене на отговор на разнообразни въпроси. Често ще ви се отдава да вникнете в същността на проблемите и да разберете неща, неразбираеми за другите. Околните не постоянно ще са съгласни с вас, само че въпреки всичко ще ви поддържат. Вечерта релаксирайте в компанията на обичаните си хора.

РАК

Сутринта ще е сполучлива и забавна. Няма защо да се тревожите и всичко ще ви се получава както би трябвало. Хората към вас ще ви оказват помощ, без да ги молите. Малки парични доходи, ще се окажат доста навременни. Ще имате опция да зарадвате околните си, само че не прекалявайте с харченето.

ЛЪВ

Началото на деня е сполучливо. Ще имате доста хрумвания, като някои от тях ще може да реализирате незабавно, а други ще би трябвало да отложите. Ще намерите надеждни съдружници и помощници, само че разчитайте най-вече на личните си сили. Намерете време за повече отмора. Отложете всичко, което не е незабавно.

ДЕВА

Малка пауза в работата няма да ви попречи. До вас ще има хора, подготвени да ви оказват помощ. Не отхвърляйте поддръжката им. Не приемайте върху себе си ненужно огромна отговорност, изключително в случай че става въпрос за взаимни планове. Парични приходи и късмет за преференциални покупко-продажби ще ви зарадват.

ВЕЗНИ

Успешно ще завършите планове, за които сте положили доста старания. Но би трябвало да сте търпеливи. Не бързайте с взимането на значими решения, които могат да касаят вас или вашите близки. Денят не е подобаващ за финансови интервенции. Новина ще промени проектите ви за вечерта.

СКОРПИОН

Началото на деня ще е сполучливо. Много от нещата ще ви се получават добре. Може да подхванете комплицирани каузи, като не се съмнявате в триумфа си. Следобед ще бъде много по-сложно и уморително. Ще се появят нови задания, изискващи бързи решения. Ще се зарадвате на срещи с познати.

СТРЕЛЕЦ

Трудно ще контактувате с близките. Не постоянно ще ви е ясно, какво желаят другите и погрешно ще оценявате непознатите думи и действия. По-късно всичко ще се проясни, а възприятието ви за комизъм ще ви помогне. Ще пристигна време за потребна работа, изискваща вглъбеност и внимание към дребните елементи.

КОЗИРОГ

Не всичко ще върви по проект, само че не се тревожете. Вашите хрумвания са положителни, начинанията ви са сполучливи, а съдружниците – надеждни. Бързо ще постигате задачите си. Ще имате опция да се помирите с човек, с който от дълго време сте били в разкол и ще възстановите някои остарели връзки.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще е добър, в случай че сте деликатни към близките. Постарайте се да слушате мненията на хора, които имат по-голям опит от вас и приемайте положителните препоръки или рационалната рецензия. Очаквайте положителни вести. Ще се наложи поради тях да измененията проектите за уикенда.

РИБИ

Сутринта няма да имате мотиви за паники. Способни сте да приключите с доста от поставените задания. Учите се в придвижване и бързо запомняте всичко, което може да е потребно. Възможни са различия и разногласия – дръжте се правилно и отзивчиво, с цел да избегнете неприятни моменти.

Източник: Марица
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР