Продължава събарянето на сградите върху терена за бъдещата Национална детска

...
Продължава събарянето на сградите върху терена за бъдещата Национална детска
Коментари Харесай

МЗ: Продължава събарянето на сградите върху терена за бъдещата Национална детска болница

Продължава събарянето на постройките върху терена за бъдещата Национална детска болница, оповестиха от Министерството на здравеопазването.

Теренът се намира в столичния кв. " Горна баня ".

Изпълнителният шеф на „ Здравна капиталова компания за детска болница “ доктор Влатко Глигоров показа на служебния министър на опазването на здравето доктор Галя Кондева обновен линеен график за ускорено създаване на Националната детска болница. Паралелно се приготвят и документите за издаване на виза за планиране на детската болница и за искане на мнения от експлоатационните сдружения за тръбопровод и канализация, електроснабдяване и други

Следващата седмица се чака и първият отчет от Европейската капиталова банка.

Преди дни служебният министър председател Димитър Главчев сподели, че дейностите по събарянето на постройките и разчистването на терена може да се изпълнят в границите на пет месеца, вместо на седем. 

Тази заран Главчев означи, че за процеса по създаване на лечебното заведение са подхванати дейности за редуциране на периодите, за които е допустимо, само че обърна внимание, че " изпълнителят на плана два дни поред не извършава никакви действия ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР