В четвъртък, 21:00 българско време, космическата агенция НАСА в реално

...
В четвъртък, 21:00 българско време, космическата агенция НАСА в реално
Коментари Харесай

Довечера НАСА ще съобщи поредното неподозирано откритие за Марс

В четвъртък, 21:00 българско време, галактическата организация НАСА в действително време ще разгласи неподозирано изобретение, засягащо Марс. Това ще стане непосредствено от централата на организацията на НАСА, онлайн от Вашингтон.

Космическата организация ще разгласи основни научни открития за Червената планета по отношение на нейната атмосфера. Последният път, когато НАСА направи сходно изказване, стана ясно, че учените са разкрили данни за съществуването на течаща вода на планетата.

Това провокира невероятни реакции в цялата научна общност и въобще в целия свят. Наличието на вода на Червената планета потвърдено усили възможностите там да бъдат открити живи форми на живот или така наречен извънземни.

Тазвечершната конференция ще бъде водена от Майкъл Майър и ще се излъчва онлайн по телевизионния канал на НАСА. Той е един от ръководителите на програмата на НАСА за изследванията на Марс.

Агенцията не разкрива нищо повече към естеството на новото изобретение. Вчера в профилите си в обществените мрежи астронавтите предизвестиха почитателите си да чакат нещо вълнуващо на конференцията.

На нея присъединяване ще вземат доста учени, работещи със сонда Мейвън, орбитираща към Червената планета. Тя учи горните пластове на атмосферата. На борда на сондата има общо осен датчика, в това число магнитометър и спектометър, които разрешават провеждането на много прецизни разбори.

Космолозите в света все по-напористо се стремят към опознаване на Марс. Само преди два дни Европейската галактическа организация разгласи, че е подготвила и изпраща нов робот на алената планета.

Научният свят през днешния ден тръпне в очакване на изказването на НАСА, защото то ще даде следващото познание за тази толкоз забавна планета. Говорители на организацията предизвестяват, че това което ни чака довечера, ще бъде в действителност ненадейно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР