В автобуса с детето нямало пътници. Това обясни собственикът на

...
В автобуса с детето нямало пътници. Това обясни собственикът на
Коментари Харесай

В автобуса с детето нямало пътници

В рейса с детето нямало пасажери. Това изясни притежателят на возилото Илиян Шаханов.

Мъжът уточни, че детето няма роднинска връзка с лидера, който му е разрешил да седне в скута му.

Превозното средство е благосъстоятелност на компания, която се обитава в пловдивското село Ягодово. Управителят е безапелационен, че ще накаже дисциплинарно своя чиновник, който другояче досега е бил безупречен, написа още бТВ.

„ Това, което се случи, е извънредно недопустимо и извънредно. В рейса не е имало пасажери, когато се случва това с детето. Не мисля, че е естествена постъпката на водача. Става дума за дълготраен чиновник без никакви прегрешения. Не мога да разясня друго “, сподели той.

Автобусът е закупен „ втора употреба “ от Германия и носи към момента марката на локална превозваческа компания. В него не е имало пасажери, когато зад кормилото било детето.

Инцидентът събра милиони гледания в мрежата

Дете кара рейс в скута на лидера на Автомагистрала “Тракия ”. Малолетното детешофира от скута на възрастен мъж. Автобусът е с пловдивска регистрация РВ АХАХАХ.

Авторката на видеото, оповестено в неделя, описа пред NOVA, че рейсът е бил цялостен с пасажери. Кадрите са снимано в неделя към 11:00 часа на пътя Бургас-София. По думите й транспортното средство е криволичело на пътя

Справка на SafeNews показва, че клипът е бил заличен.

“На към 50 км от Бургас бяхме засечени в лявата лента от рейса, който след това се прибра в дясна лента ”, описа Симона.

При изпреварването тя и мъжът й видели, че зад кормилото е седнало момчето.

Шофьорът, като се изключи че е разрешил това, в лявата си ръка държал и мобилен телефон

Видеото към този момент е изпратено до КАТ-Пловдив. Очаква се реакция от пътната

През месец май имаше сходен случай. Шофьор, поставил в скута си дете, бе сниман да кара по автомагистрала “Тракия ” със 120 км в час. Водачът беше спрян от полицията. Оказа, че бащата е прочут на органите на реда – книжката му е отнемана два пъти поради шофиране след приложимост на алкохол. Подобна глоба имало и за брачната половинка му.

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР