В американския щат Калифорния агресивна видра взима дъските за сърф

...
В американския щат Калифорния агресивна видра взима дъските за сърф
Коментари Харесай

Напада сърфисти и яхва дъски: издирват агресивна видра, за да я преместят ВИДЕО

В американския щат Калифорния нападателна видра взима дъските за сърф на хората и ги яхва. Заради това държание желаят да я реалокират. Историята за неповторимата връзка сред животното и сърфистите беше споделена на 13 юли в The Guardian.

Фотографът Марк Удуърд разгласява фрагменти на морски видри, които яздят на новоуловени дъски за сърф. Според известия в медиите управляващите били изключително обезпокоени от държанието на видра 841. Пред очите на Удуърд тя безмилостно загризала дъската, от която прогонила притежателя.
 Снимки: Native Santa Cruz / Twitter      Какво изяснява държанието на 5-годишната видра, специалистите не могат да обяснят. Органите за отбрана на дивата природа търсят животното, с цел да го реалокират.
Онлайн фотоси от плажа, където видрите карат дъски за сърф, провокираха смях, само че Службата за запазване на дивата природа предизвести за заплахата.

" Може да наподобява сладко и смешно, само че става рисково. Страхувам се, че морската видра, родена в плен и освободена задоволително остаряла, ще би трябвало да бъде хваната и изпратена да живее в избавителен резерват ", написа Удуърд за 841.

An amazing video!
This video of the sea otter attacking a surfboard yesterday was shared me and is being posted with the photographers permission. The video must remain in this tweet to be shared. This is a dangerous sea otter, avoid it if at all possible!
— Native Santa Cruz (@NativeSantaCruz) Видео на видра, грабваща дъска за сърф
Федералният и Държавният департамент по риба и дива природа обясниха, че са осведомени с случаите на калифорнийския плаж и към този момент работят по намирането на нов дом за видрата. Експертите означават, че агресивното държание на животното може да бъде породено от хормонални скокове. Също по този начин експанзията може да се дължи на обстоятелството, че 841 е била хранена от хора.

„ Въпреки че няма доказани известия за пострадване, заради извънредно необикновеното държание на тази видра, каякарите, сърфистите и други, които почиват в региона, не би трябвало да се приближават до видрата или да предизвикват взаимоотношението с видрата “, приканиха от отдела.
 нападателна видра, предизвестие за видра, морски видри На плажа е сложено предизвестие: " Внимание! Агресивна морска видра в този регион. Влизайте във водата на личен риск и стойте надалеч от морското животно. "  Снимка: Native Santa Cruz / Twitter
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР