Китай ще подкрепи набирането на 34 400 абсолвенти през 2024

...
Китай ще подкрепи набирането на 34 400 абсолвенти през 2024
Коментари Харесай

Китай ще наеме 34 400 абсолвенти на обществено значими длъжности

Китай ще поддържа набирането на 34 400 абитуриенти през 2024 година за работа в разнообразни области като обучение, селско стопанство, медицински грижи и възкръсване на селските региони в страната, оповестява „ Синхуа “.

Периодът на обслужване на тези длъжности ще бъде две години, излиза наяве от проект, оповестен от Министерството на човешките запаси и общественото обезпечаване. В проекта ще взе участие и Министерството на финансите. Двете министерства ще изискат от локалните управляващи да се подсигурява финансирането за тези длъжности и да се обезпечи разпределението на заплащания за работа и живот, настаняване, социалноосигурителни награди и надбавки.

Планът приканва за подсилване на образованието и образованието на хората, наети на тези длъжности, използване на специфични проекти, които да им оказват помощ да подобрят потенциала си, както и даване на положителни услуги по заетостта за тези, които са изпълнили периодите си.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед44103 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед42580Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед60779Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед24883Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед18846Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78534Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77597„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77277В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори  Нако Стефано </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР