В Академичен Капитал може да се включите чрез регистрация на

...
В Академичен Капитал може да се включите чрез регистрация на
Коментари Харесай

Академичен Капитал: 20 прогнози за 2024 г., стажове, Duolingo на испански, книгите на годината и Жоро Пенчев от Екипът на София

В " Академичен Капитал " може да се включите посредством регистрация на на програмата, като употребявате e-mail, възложен ви от университет в страната, или неповторимия номер на ви.
Здравейте,

И честита Нова година! Екипът на " Академичен Капитал " ви пожелаваме 2024 година да бъде изпълнена с доста триумфи и единствено позитивни страсти. Празниците пристигнаха и отминаха, а след тях пристигна януари с неприятното си време и изпитната сесия за някои от вас. Навярно през месеца ще сте заети с учене, учене и още веднъж учене, само че с цел да не прегрявате, ви съветваме да се разведрявате с някой забавен подкаст, филм, сериал или даже книга. Полезно И защото от време на време ни е простено да започваме с приятното, ето и няколко оферти от нас:
За говорещите испански или тези от вас, които се пробват да го надградят, можете да изслушате на Duolingo Spanish Podcast, отдаден на секретното завръщане в Испания на " Герника ", може би най-известната картина на родения в Малага художник Пабло Пикасо. Реклама
Ако имате потребност от хубава храна, с цел да се справите с умората от прекомерното учене, то можете да разгледате, които подбрахме в " Капитал " дружно с сътрудниците от " Бакхус ".
А в случай че изтощението от учене сте способни да го борите с четене, може да хвърлите едно око на, подбрани от сътрудниците от " Капитал Light ". Сред тях се отличават " Времеубежище " на Георги Господинов, биографията на изпълнителния шеф на Tesla Илън Мъск, готова от Уолтър Айзъксън, както и тези на принц Хари, Барбара Стрейзънд и Матю Пери.
И в случай че въпреки всичко от учене ви остане време, то може да разгледате и посетите някое от, които екипът на Light подбра. Голямата тематика
Фотограф: Никола Андреев Реклама
В началото на 2024 година публицистите на " Капитал " вършат своята прогноза за това какво ще се случи през идващите към този момент по-малко от 366 дни от годината (тази е високосна). Въпросите, на които дават отговор, са свързани с това дали има късмет да не ни одобряват в еврозоната през 2025 година, дали ще оцелее настоящето държавно управление на сглобката на ПП-ДБ и ГЕРБ, ще приключат ли войните в Украйна и Газа, ще завоюва ли още веднъж президентските избори Доналд Тръмп, България ще има ли нов основен прокурор.

Дори някои от тях да не се осъществен, то сигурно тематиките от 20-те прогнози на " Капитал " ще са във фокуса на всички ни през 2024 година Можете да ги прочетете.
И защото прогнозите за новата година е и тематика на първия ни брой за 2024 година, сътрудниците от " Гласът на Капитал " приготвиха издание на подкаста на медиата, в който ги показват. Чуйте го.
Отворени стажове и стипендии
Фотограф: Иван Куманов
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР