В Академичен Капитал може да се включите чрез регистрация на

...
В Академичен Капитал може да се включите чрез регистрация на
Коментари Харесай

Академичен Капитал през ноември - инвестирай в себе си чрез преквалификация, AI и еволюцията в професионалните роли

В " Академичен Капитал " може да се включите посредством регистрация на на програмата, като употребявате e-mail, възложен ви от университет в страната.
Ако се изненадвате, че за повторно този месец получавате " Академичен Капитал ", то сте пропуснали новината от предния, когато ви съобщихме, че от ноември бюлетинът ни прераства в седмичен .

Преди да продължим с тематиките в него, имаме няколко значими и забавни вести за вас. Първата е, че всеки от над 60-те хиляди притежатели на. Вече с изключение на с e-mail, възложен от ВУЗ в страната, верификацията на може да бъде направена посредством неповторимия номер от ISIC картата на студента .
Реклама
И това не е всичко. " Академичен Капитал " се отваря и за младежи сред 16 и 29 години, които не учат в университет. Притежателите на Европейска младежка карта (EYC) също ще могат да се записват за програмата посредством неповторимия ѝ номер. EYC предлага преференции за културни обекти, пътешестване, настаняване, извършване на покупки и услуги в 36 страни в Европа, в това число България. Повече за картата можете да разгледате от.

, с помощта на което подкастите на медиата ще могат да бъдат слушани от потребителите на платформата за аудио наличие. Там към този момент са налични поредиците " Гласът на Капитал ", " Уроци за триумфа ", " Капитал Green ", " Неуморимите ", " Децата и парите " и " Първа точка ". Епизодите можете да намерите.

В бюлетина тази седмица:

Актуални стажове и образования Преквалификация за работещи AI и еволюцията в професионалните функции Събития от седмицата
Реклама
Отворени стажове и образования Стажове:

Тази седмица А1 търси стажант в " Център за ремонт и диагностика ", който ще отстранява механически проблеми, ще актуализира софтуера в крайните потребителски устройства и ще реализира надзор над качеството. В Cetin Bulgaria пък са нужни стажанти в центъра за мрежови интервенции, като ролята им ще бъде да оказват помощ в наблюдението на мрежата, обработката и ръководството на Telco и IT произшествия, както и недоволствата от клиенти. За повече информация за отворените позиции и останалите нови стажове може да разгледате на уеб страницата на " Кариери ".

Обучения и конференции:

На 23 и 24 ноември в Hourspace на ул. " Дякон Игнатий " 19 в София фондация Impact Drive провежда образование на тематика " Изграждане на мощни съюзи ". То ще покрие аспекти, свързани с връзката, построяването на облика и марката, свързването с поддръжници, донори, доброволци и общности. То е ориентирано към гражданските организации и е гратис, а повече за него можете да прочетете. Голямата тематика Предната седмица си говорихме за потребността от преквалификация на 50% от чиновниците заради повсеместното нахлуване на технологиите. Продължавайки тематиката, тази седмица ви срещаме с потребността от такива курсове за намирането на нова работа, когато самодейността е на служителя, или като инвестиция в човешкия капитал , когато компанията предизвиква това. Често работещите минават през обучителни курсове , с цел да подобрят знанията си в определената специалност, а нерядко с цел да сменят позицията или компанията.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР