В 38-ия ден на антиправителствените демонстрации блокадите на възлови кръстовища

...
В 38-ия ден на антиправителствените демонстрации блокадите на възлови кръстовища
Коментари Харесай

Протестът продължава, блокадите остават

В 38-ия ден на антиправителствените демонстрации блокадите на основни кръстовища остават една от главните форми на митинг, заяви БНР.

Затворени за придвижване са регионът сред Министерския съвет и Президентството и кръстовищата на Орлов мост и при Ректората на Софийския университет.

Късно нощес беше освободено за придвижване кръстовището пред румънското посолство, което втора поредна вечер беше блокирано от протестиращите.

Демонстрантите не одобряват предложенията за рестарт на страната, оповестени от премиера, и са решени да продължат с блокадите, до момента в който настояванията за оставките на държавното управление и на основния прокурор не бъдат задоволени. По думите им грешките на властта поддържат духа на протестните демонстрации:

" Не може Бойко Борисов, който 11 години ръководи страната с това задкулисие, той тъкмо да желае да трансформира страната. Това ми се коства като насмешка " ; " Не може по този начин да се продължава, скоро ще останат без гласоподаватели, нашето потомство си отива, не се ли даде късмет на младите генерации да живеят в естествена страна, нещата стават безнадеждни ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР