В 25-ия кръг от италианската Серия А може да падне

...
В 25-ия кръг от италианската Серия А може да падне
Коментари Харесай

Това, което всички чакаха: Ювентус срещу богинята в пряк сблъсък за топ 4

В 25-ия кръг от италианската Серия А може да падне една огромна въпросителна - кой всред дългогодишният хегемон в страната Ювентус и играещият на впечатляващо равнище в последните години Аталанта няма да откри място в топ 4 в крайното класиране, а с това и в Шампионска лига през идващия сезон.
Ювентус възкръсна, Аталанта изпадна в дупка
След като дълго време изглеждаше като че ли богинята има съществено преимущество, " остарялата госпожа " последователно усъвършенства другояче трагичното си начало, а слабата форма се придвижи при Аталанта и по този начин Ювентус е на четвърто място все още с две точки повече от противника си, който е с мач по-малко, само че и в серия от три следващи срещи без триумф.

Коефициентът на efbet да бъде комплициран завършек на тази серия и бергамаските да завоюват е 2,95, до момента в който за триумф в интерес на Масимилиано Алегри и компания е 2,55 (равенството пък е оценено на 3,45).


Малко голове на Аталанта - Ювентус
Резултатността в това съревнование е изненадващо ниска, поради обстоятелството, че Аталанта съвсем постоянно прави голови мачове, а Ювентус надалеч не е от тимовете, които се затварят през целия мач. В три следващи турнирни срещи сред тях головете са под 2,5, а гол/гол е имало единствено един път от тези случаи.

Коефициентът за това двата отбора да се реваншират за последните срещи и да осъществят над 3,5 попадения в мача е 3,25, до момента в който за под 2,5 е 2,00. Ставката за това и Ювентус, и Аталанта да се разпишат пък е 1,74, до момента в който за няма гол/гол е 2,25.

Двата тима излизат един против различен в неделя, 13 февруари, от 21:45 часа българско време. Два часа и 45 минути по-рано един против различен пък се изправят Сасуоло и Рома, което може да бъде гаранция за дъжд от голове и драма.

Коефициентът на efbet за триумф в интерес на домакина е 3,40, до момента в който за победа за " вълците " е 2,15 (ставката за тъждество е 3,85). Съответно индикаторът за над 3,5 попадения е 2,50, а за под 2,5 гола в мача е 2,45.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Още от рубриката " ТРЪПКАТА Е НАВСЯКЪДЕ ":
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР