Уйгури. Всички медии, от CNN през Ал-Джазира до BBC, в

...
Уйгури. Всички медии, от CNN през Ал-Джазира до BBC, в
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Какво правят между 15 и 20 хиляди уйгури в Сирия, прилежно вкарани и обучени от Ердоган?

Уйгури. Всички медии, от CNN през Ал-Джазира до BBC, напоследък са се засилили да приказват за уйгурите. Вчера даже Канада публично.
То като че ли Съединени американски щати и Канада доста са се загрижили за мюсюлманите, поради това направиха войни в Либия, Сирия, Йемен, Ирак, Афганистан, Судан и прочие.
 Дахер Ламот: Бизнесът с джихадисти продължава Дахер Ламот: Бизнесът с джихадисти продължава
Бизнесът с джихадисти продължава. Научих, че напълно неотдавна Съединени американски щати са махнали от листата на терористичните организации така наречен Туркистанска...
Но какво да кажем ние, сирийците? Може ли някой да изясни какво вършат сред 15 и 20 хиляди уйгури в Сирия, прилежно вкарани и подготвени от Ердоган? Има цялостен град в Сирия, Джисър ал-Шугур, от който са изгонени съвсем всички сирийци и там са настанени уйгурски фамилии. Стана от сирийски в уйгурски, в обществената мрежа Facebook.
" Виждате фотоси и скрийншоти на уйгури в Сирия. Те включват и децата си във военните джихадистки дейности, част от които стават така наречен ингимаши, атентатори-самоубийци на военното поле. Уйгурите в Сирия са и едни от най-безпощадните и от най-жестоките, постоянно дават на дете да реже гръкляна на хванат сирийски боец или да филмират убийството му и да пращат клипа на фамилията му, в случай че намерят у него телефон. Не, това не са измислици, това са безспорни действителности, може да отидете в Сирия и да питате хората или да разгледате в YouTube клиповете им. Вижте им лицата. Бихте ли вкарали или населили такива хора във вашето село или вашия град?
Защо Канада не си ги вземе у тях? И какво ще направи, в случай че те почнат да вършат същите неща катп в Китай, дирижирани от непознати страни?
Но дали тези хора са отговорни? Не са, несъмнено, те са принадлежности.
Кои са неприятните в тази ситуация? Китай, които взимат защитни ограничения, или страните, които финансират, радикализират и образоват цялостен етнос и го трансформират в клан от послушни милитаристки зомбита? Да ги ползваш единствено като инструмент, пушечно месо? А след това се преструват на загрижени? Колко непоносимо е това? Ако изразиш подозрение в " загрижеността им ", незабавно ще последва добре познатото ни обвиняване в комунизъм.
 Китай кани наблюдаващи от Европейски Съюз, с цел да видят какво е ситуацията с уйгурите Китай кани наблюдаващи от Европейски Съюз, с цел да видят какво е ситуацията с уйгурите
Наблюдатели от Европейски Съюз могат да посещават Синдзян, с цел да " схванат в действителност " обстановката в северозападния район, в който Пекин е упрекван,...
Освен това чисто статистически, даже хора от американската администрация признават, че уйгурите сред 2011 и 2018 са нарастнали с 25%, т.е. много повече в сравнение с китайците (Хан):
Това звучи ли като геноцид?

As with the criminal US proxy war on Syria, the new Cold War on China is being marketed to Western intelligensia through a tidal wave of carefully confected human rights deceptions. When an actual scholar like Landis calls it out, the usual suspects must make an example of him.
— Max Blumenthal (@MaxBlumenthal)
След идването на Байдън на власт, барабаните на военната агитация още веднъж започнаха да тропат, а послушните им прислужници още веднъж почнаха да маршируват по медиите. Активизацията им е видна, всички се разсъниха. Започнаха да валят още веднъж публикации против Сирия, брутална, лъжлива и безочлива демонизация за повече кървави спорове да се провокират.
Дежа вю. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР