Уволнен ли е Драгомир Драганов от БНТ на 60 - ...

Уволнен ли е Драгомир Драганов от БНТ на 60 -

Интригата с Драго Чая се заплита - ето как шефът му Кошлуков коментира отстраняването му от БНТ на 60

Уволнен ли е Драгомир Драганов от " Българска национална телевизия на 60 " - излъчването, което персонално той сътвори и постанови в ефир? Вече няколко седмици рубриката се води от Мира Добрева, а Драго Чая мистериозно изчезна от ефир, без да се дават каквито и да било пояснения.

Първата поява на Мира бе на 3 октомври и оттогава единствено тя е лицето на излъчването.

От финалните надписи стана ясно, че името на Драганов остава измежду тези на редакторите - четирима на брой, като единствено е преместено с две позиции по-нагоре. Сега всички се питат наистина ли решението на тв шефовете е краткотрайно и за какво е взето.

Естрадните звезди Тони Димитрова и Йорданка Христова даже обществено изрекоха огорчението си, че Драго към този момент не е на екран. Тони Димитрова даже обмисляла да направи подписка в поддръжка на отстранения публицист.
обвързвани новини14598на 24.02.2020
" Драгомир Драганов не е уволнен, само че към този момент няма да е водещ на излъчването. Той остава редактор в " Българска национална телевизия на 60 ", там е извънредно потребен с познанията си. Драго евентуално ще води различен план по-нататък, само че към този момент ще запазим детайлностите в загадка ", съобщи генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.

Най-вероятно се засяга излъчване, отдадено на избора на български участник за тазгодишната " Евровизия ", позволяват в медийните среди. Кошлуков призна, че Мира е била поставена пробно за водеща на " Българска национална телевизия на 60 ", само че се справила изумително сполучливо и даже нараснала рейтинга. Така от управлението решили тя да остане титуляр, написа столичен всекидневник.

Според осведомени, предлагането за рокадата е на режисьора Димитър Шарков, който роптаел против безконечните закъснения на Драго Чая за записите на шоуто. В един от дните той даже не се явил на фотоси, което дефинитивно решило ориста му. Самият Драгомир Драганов отхвърля да дава пояснения за какво е махнат от ефир.

" Българска национална телевизия на 60 " стартира да се излъчва за празник на първата ни телевизия през 2019 година След големия интерес към него управлението взе решение да продължи да се снима и в идващата, и в по-следващата година. Сега рубриката върви в събота и неделя в 19 часа.

Източник: pik.bg