Уважението между шампиона от НБА и 10-кратен участник в Мача

...
Уважението между шампиона от НБА и 10-кратен участник в Мача
Коментари Харесай

Пол Пиърс: Коби ме направи човека, който съм в момента

Уважението сред първенеца от НБА и 10-кратен участник в " Мача на звездите " Пол Пиърс и именития Коби Брайънт постоянно е било на показ. Въпреки че Пиърс и Коби се изправят между тях 15 години посредством съперничеството сред Бостън Селтикс и Лос Анджелис Лейкърс, двамата в никакъв случай не са криели положителните си връзки.

Paul Pierce’s All-Time Clutch Five:

Michael Jordan
Kobe Bryant
Larry Bird
Magic Johnson
Dwyane Wade

( All The Smoke / ShowTime Basketball) pic.twitter.com/xL3UZ4oYgX
— NBA Central (@TheNBACentral) March 19, 2020 " Играех като вманиачен против всички, с изключение на против него. Винаги сме имали друг вид връзки. Мисля, че това се дължеше на уважението. Не ми пукаше за останалите, по този начин изглеждаше отвън паркета. Просто да имам опцията да се съревновавам с него, да го познавам като баскетболист и човек беше особено. Това ме направи индивида, който съм сега ", споделя Пиърс в подкаста All The Smoke.

Коби почина в хеликоптерна злополука преди близо два месеца - на 26 януари. Трагедията покоси освен баскетболния, само че и целия състезателен свят. В професионалната им баскетболна кариера Коби и Пиърс са се изправяли 39 пъти. Победите са с една повече в интерес на Коби - 20:19, като той записва повече точки приблизително на мач - 26.0 против 21.6, повече битки - 5.5 против 5.1, асистенции - 4.5 против 4.0, и отнети топки - 1.7 против 1.2. Паритет има само при блокираните изстрели - по 0.4
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР