Уважаеми таксиметрови шофьори и всички заети в този бранш! Уважаеми

...
Уважаеми таксиметрови шофьори и всички заети в този бранш! Уважаеми
Коментари Харесай

Отворен отговор на въпросите, поставени от работещите в таксиметровия транспорт във Варна

Уважаеми таксиметрови водачи и всички заети в този отрасъл!
Уважаеми господин Дойчев,

Аз съм Януарий Вичев, претендент за кмет на р-н Приморски и общински консултант от листата на " Левицата " и благодаря за вниманието и заложените въпроси.

За град като Варна, който е най-големият туристически център на България превозът, опцията за бързо, налично и комфортно предвижване на хора и артикули е от първостепенна значимост. Както за варненци, по този начин и за гостите на града ни.

Спор няма, че таксиметровият превоз все още се развива по-скоро безредно, в сравнение с с ясна визия и проект във времето. Той, обаче, не може да се развива настрана и независимо от другите типове превоз, тъй че НЕ да си пречат, а да се допълват. Разбирам, че Вие и Вашите сътрудници сте на същото мнение.
Смятам, че обособяването на таксиметрови стоянки, така както има и мрежа от спирки за градския превоз, е от първостепенна нужда за устойчивото развиване и отмерено покритие на цялата територия на града и туристическите комплекси, както и разнообразни забележителности. Изработването на сходна карта, която да бъде и електронна, е цел, която аз ще поддържа уверено.

Този превоз, с цел да е печеливш, би трябвало да е наличен. Изработването на ценови цени се случва в общинския съвет, само че никога не и без хората от сектора Ви. Идеите и опитът на непознати страни, които оферирате за разглеждане, за опимизиране, организация и интеграция на таксиметровия превоз са несъмнено една основа за същински диалог. И начало на съвмесната ни работа.

Г-н Дойчев, аз съм ляв човек и съм уверен, че триумфите идват първо там, където има съдружие. Колективното начало е силата на служащия, както пред работодателя, по този начин и във всички общински и държавни институции. Затова се наемам да спомагам с дейна помощ за основаването на обща синдикална организация на всички работещи във Вашия бранш на превоза. Трудът Ви би трябвало да бъде предпазен. Както като условия за работа, по този начин и като обществени придобивки. Това е моето и на моите съратници предложение към Вас.

За Варна, каквото може да бъде!
Поздрави, Януарий Вичев

* Купуването и продаването на гласове е закононарушение!



Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР