Уважаеми млади хора, уважаеми мои връстници, които вероятно поради дълголетна

...
Уважаеми млади хора, уважаеми мои връстници, които вероятно поради дълголетна
Коментари Харесай

Ал. Йо.: БСП, ПП и ДБ са наследници на шумкарските терористи

" Уважаеми младежи, уважаеми мои връстници, които евентуално заради дълголетна трудова претовареност, сте пропуснали да се образовате в точния момент. Днес ще показва пред вас разликата сред ПАРТИЗАНИ и ТЕРОРИСТИ. Да вземем свеж образец ", написа в профила си във фейсбук Александър Йорданов.

" Украински жители с оръжие в ръка през днешния ден атакуват съветски нашественици в окупираната от войските на Кремъл украинска територия. Те взривяват хранилища с оръжия и муниции на окупаторите, прекъсват техни връзки, издебват ги от засада и ги убиват. Тези украински герои е вярно да назоваваме ПАРТИЗАНИ. Те водят война на своя земя против задгранични окупатори, за своята независимост.

И в този момент, противоположен образец. В интервала 1941-1944 година в България работят въоръжени групи, чиято цел е да смъкват законното държавно управление на страната и да оказват помощ на вражеската руска войска да я окупира. Лицата взели участие в тях е вярно да се назовават ТЕРОРИСТИ. Те водят война на своя земя, против своя народ и своята страна, с цел да им лишават свободата. Конкретно у нас те са проведени от Българската комунистическа партия, която в тези години работи незаконно, т.е. нелегално като типична терористична организация.

И по този начин, дублирам. ПАРТИЗАНИ са тези бойци, които водят война против врага нахлул на територията на тяхната страна. А ТЕРОРИСТИ са тези бойци, които водят война против своята страна. В Украйна през днешния ден работят ПАРТИЗАНИ, а в България през посочения от мен интервал са работили червени ТЕРОРИСТИ. Техни наследници през днешния ден срещаме в партии като Българска социалистическа партия, Политическа партия и Демократична България. Това е една от аргументите тези партии да бъдат и толкоз близки. Сродява ги терористичното минало на мнозина от техните предшественици ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР