Уважаеми колеги от управляващото мнозинство, качили сте се в джипката

...
Уважаеми колеги от управляващото мнозинство, качили сте се в джипката
Коментари Харесай

БАЙРАМ БАЙРАМ КЪМ „ПРОМЯНАТА“: КАЧИЛИ СТЕ СЕ В ДЖИПКАТА И СТЕ СЕ ЗАПЪТИЛИ КЪМ ПРОПАСТТА

Уважаеми сътрудници от ръководещото болшинство, качили сте се в джипката и сте се запътили към пропастта. Близко е, ще видите, че тази бездна е много дълбока. Това съобщи националният представител от Движение за права и свободи Байрам Байрам по време на второто четене на държавния бюджет за 2022 година, което се състоя в нощта против петък, 25 февруари 2022 година

Попитахме имаме ли планове за финансовите разноски, искахме да знаем каква е плановата подготвеност на ръководещото болшинство. Не получихме никакъв отговор, напомни Байрам.

Днес виждаме по какъв начин господин Кирил Ананиев (ГЕРБ-СДС) прави едно предложение и внезапно 2 милиарда и 343 милиона излизат като спомагателни разноски за 2022 година Г-н Ананиев до момента в който е бил в политическа партия ГЕРБ е научил много по този начин да се каже неприятни практики, сподели още националният представител от Движение за права и свободи. И добави: „Може да характеризираме довечера като среднощно каране на джипката. Вие сте много добър водач господин Ананиев“.

Когато се поемат толкоз съществени разноски, е редно вицепремиерът и финансов министър да е в зала. Г-н ръководител, не си вършите както би трябвало работата. Поне извикайте финансовия министър – да си скапе съня и да пристигна да изясни къде ще бъдат изразходени тези 2,34 милиарда лева в допълнение, прикани Байрам Байрам.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР