Утре (днес, 22 юни, б. р.) в Payhawk ще е

...
Утре (днес, 22 юни, б. р.) в Payhawk ще е
Коментари Харесай

Създадохме Payhawk въпреки ГЕРБ

Утре (днес, 22 юни, б. р.) в Payhawk ще е неработен ден.

Днес (21 юни, б. р.) от трибуната на Народното събрание Радомир Чолаков от ГЕРБ сподели, че компанията е основана през 2018-а по времето на тяхното ръководство и можело да се случват компании на стойност $1 милиарда, без никой да им пречи.

Но не знае, че:
Чакахме с месеци през 2018-а, с цел да има търговски указател и да получим първата инвестиция; Над 60 вложителя отказваха да влагат в започваща компания от България, тъй като не имаха вяра, че сме способни да създадем сполучлива компания на пазарен принцип; 15 дни преди да банкрутираме през 2019-а успяхме да притеглим един от най-успешните вложители в Европа, който учтиво ни изясни, че би трябвало да прехвърлим собствеността си в Лондон, където законите се съблюдават, другояче няма да инвестират; Отне ни 8 месеца да си отворим фирмена банкова сметка в Лондон, тъй като сме от България; 550 млн. лв. вложения не са в българската банкова система, тъй като тук банки банкрутират и осъдени няма.
Но все пак:
Върнахме десетки хора назад в България, с цел да работят в родината си. Много не отидоха в чужбина, с цел да работят тук; Във всеки един от офисите ни в Испания, Франция, Англия, Нидерландия и Германия работят българи; Плащаме милиони за заплати и осигуровки в България и 70% от компанията е основана тук; Всеки нов чиновник от чужбина прекарва 2 седмици образование в България. Цялата компания се събира два пъти на българското черноморие и на български зимен ски курорт за тийм билдинг; Вече вложители от целия свят идват на крайник в България, тъй като знаят, че в България се работи крепко и нововъведения се случват макар средата.
Утре (22 юни, б. р.) ще съм на площада, тъй като политиците прекрачват всевъзможни морални граници. Да се приказва с ненавист, неприязън, цинизъм е прийом от едно друго време, само че не и през днешния ден. Не и в моята България.

P.S. Уважаеми депутат господин Чолаков, не сме ги ”спечелили”, а сме ги изработили тези пари.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР