Устойчивост на стрес – всеки човек реагира по различен начин,

...
Устойчивост на стрес – всеки човек реагира по различен начин,
Коментари Харесай

Устойчивост на стрес. Разберете каква е вашата!

Устойчивост на стрес – всеки човек реагира по друг метод, на протичащото се. Разгледайте картинката с артикули: кой първо ще вземете?

Пресни зеленчуци и подправки
Жележните ви нерви са за завиждане. Практически не реагирате на външни тласъци и не обръщате внимание на хапещите мнения на другите. Дори денят да е почнал с дъжд, кола ви е напръскала, асансьорът се е развалил и е трябвало да се качите до 15-ия етаж – ще останете спокойни.

Месо или риба
Вие сте прочувствен човек и реагирате остро на протичащото се към вас. Най-вече ви нервира непознатата нелепост и тромавост. Високият звук и несдържаността са постоянно срещано държание за вас. Понякога си мислите, че другите съзнателно вършат всичко неправилно, с цел да ви нервират – фактически не биха могли да вършат такива глупави действия.

Млечни артикули или яйца
Вашето успокоение изумява всички, които познавате. Просто не ви пука. Хората усещат вашето равнодушие и не губят време в интриги с вас. Склонни сте да пренебрегвате непознатото мнение. Не смятате за належащо да губите сила и нерви за това, което към този момент се е случило.

Сирене
Най-вече личните ви гафове ви тровят. Можете да понесете всевъзможни спънки и да преодолеете всички непредвидени трудности, без даже да забележите появяването им по пътя ви. Но, в случай че постигането на задачата е било възпрепятствано от вашите лични неточности, вие неотложно изпадате в гняв. Имате задоволително високо мнение за себе си, че не можете да си простите каквато и да е неточност. В такива моменти се ненавиждате, че сте сбъркали, гневът безусловно ви изяжда от вътрешната страна.

Гъби
Вие се ядосвате на неща, които са отвън вашия надзор. Планирали сте отмора на море, само че всички полети са анулирани заради неприятно време. Вие сте гневни от вашето изтощение и неспособност да повлияете на хода на събитията. След като сте положили всички старания, вие сте доста смутени, когато нещо не върви по проект. Съжалявате за свършената работа и изгубеното време.

Вижте още: Характерни черти за Рак, които би трябвало да знаете

Благодарение на този тест, към този момент знаете каква е вашата резистентност на стрес!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР