Едно време беше много популярен тестът с въртящото се момиче.

...
Едно време беше много популярен тестът с въртящото се момиче.
Коментари Харесай

Накъде гледа конят? Тест, който ще определи кое мозъчно полукълбо ви е по-развито:

Едно време беше доста известен пробата с въртящото се момиче. Днес ви каним да преминете още един забавен тест, който дефинира вида персона.

Този тест ще ви разреши да разберете кое полукълбо е по-добре развито. Погледнете картинката. Определете накъде гледа коня. Настрани ли гледа или към вас, или може би гледа в двете направления подред?

Ако сте избрали, че конят гледа към вас

Това значи, че сте човек, който мисли разумно и има математически разум. Вие сте собственик на развито ляво полукълбо. Не ви е мъчно да запомните доста и друга информация.

Предпочитате да разчитате единствено на обстоятелства, в сравнение с да вярвате в илюзии. Лесно запомняте значими дати, телефонни номера, огромни цифри. Приятели и познати ви считат за прагматик.

Ако сте избрали, че конят гледа към хоризонта

Смело можем да кажем, че сте интроверт, с добре развито дясно полукълбо. Запомняте изображения и знаци по-лесно от цифри и думи. Най-вероятно имате гений в музиката.

Действайки в припадък на страсти, от време на време съжалявате за думите и дейностите, които сте споделили. Вие сте открит и добър човек, който разрешава на желанията ви да „ надделят над вас “.

Ако сте избрали, че конят гледа или във вашата посока, или встрани

Можем да кажем, че и лявото, и дясното ви полукълбо са добре развити. Вие сте човек, при който всичко е хармонично. Вие сте по едно и също време прочувствени и практични. Вашите усеща и разум са добре уравновесени.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР