Успехът не е просто съвпадение, особено когато включите кристал амазонит

...
Успехът не е просто съвпадение, особено когато включите кристал амазонит
Коментари Харесай

Амазонит – символика и свойства

Успехът не е просто съвпадане, изключително когато включите кристал амазонит в сбирката си от скъпоценни камъни. Със своя необикновен тюркоазен цвят, той отразява буйната зеленина на тропическите гори на Амазонка, макар че благородният камък може да се откри и в кварцови полета на доста места по света.

Благодарение на магическата композиция от олово и вода в границите на фелдшпатовата конструкция, ослепителният изумруден нюанс и пъстри светло-зелени отражения, амазонитът прилича цвета на река Амазонка и нейните успокояващи сили.

Дръжте се крепко за този кристал, когато сте подложени на стрес. Чрез него можете да възстановите вътрешната си река на спокойствието. Амазонитът е мощен камък на сърдечната чакра, помагащ да се освободите от токсични страсти – изключително когато е подложен върху гърдите.

Всеки път, когато хвърляте взор върху камъка, без значение дали е включен в бижута, като част от лечебна решетка или независимо в дланта ви, представете си освежаващия и животворящ поток от вода, изчистващ психологичните останки и негативи, останали от предишните контузии.

На физическо равнище сърцето постоянно се отпуска, само че когато става въпрос за страсти, това е малко по-сложно. Медитирайте с амазонита и го помолете да внесе изясненост и истина за задачата на вашия живот. По време на тази лечебна сесия кажете на амазонита най-дълбоките си очаквания и фантазии за бъдещето, без значение какъв брой диви или фантастични са те. Ако можете да го мечтаете, можете и да го постигнете.

 кристали амазонит

Известен като камък на вярата, кристалът амазонит е отличен инструмент за проявяване, изключително когато включите силата му в ежедневна медитационна процедура. Той ще ви помогне да постигнете сигурност и убеденост, ще помогне и да добиете по-голямо схващане за света, да откриете несъвършенствата му и да ги приемате, като по този метод постигнете нужната естетика, която ще ви разреши да живеете в него и да бъдете спокоен и сполучлив.

Мога да реализира всичко, което съм решил да направя. Кажете тази мантра на глас, до момента в който държите амазонит в ръката си, и усетете невероятния резултат на камъка на вярата.

Амазонитът оказва помощ да преминете през възприятие на боязън от борба или преценка, с цел да можете свободно да преследвате и изразявате същинската си същина. Филтрите на обществото, като функциите на половете и културните упования, постоянно замъгляват вътрешната истина, само че свойствата на амазонита ви оказват помощ да стигнете до същинската си същина.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР