Усещането за дежа вю е познато на всеки - този

...
Усещането за дежа вю е познато на всеки - този
Коментари Харесай

Чертите от тялото издават за минали животи

Усещането за дежа вю е познато на всеки - " този човек съм го виждал някъде ", " попадал съм към този момент в тази обстановка ", " това съм го казвал някъде ".

Кармиците са склонни да изясняват тези случки с минали животи, в които евентуално сме преживявали сходни обстановки. Хората, които са се подлагали на регресия (връщане обратно в миналото), описват, че са отивали в Египет и са виждали неща, без в никакъв случай даже да са ходили там. Някои от тях правили екскурзия след сеанса и къщите, уличките, другите забележителности, видени по време на сеанса, съществуват и в действително време.

" Ако на рамото си имате белег, може в минал живот да сте били ранен от индианец. Имах и подобен случай ", споделя прочут български биоенерготерапевт.

Освен от стигмите по тялото си всеки може да разбере какъв брой пъти се е прераждал в случай че се огледа самичък в огледалото. Пако Рабан има доктрина, че най-вече пъти са се прераждали хората, които имат мощно развита и удължена долна част на ушите.

Повечето преражадания приказват за човек, който е мощен, интелигентен и замислен е в себе си. Хората с дребни, прилепнали или клепоухи като на магаре уши са млади духове. На тях им следва още доста пъти да се прераждат, с цел да изпълнят задачата си, твърди известният моделиер, който е обожател на учителя Петър Дънов.

Дръпнатите очи на някои азиатски нации също приказват за минимален брой прераждания. Обратно, зад очи, които гледат изтощено и разказват залез слънце, стоят мъдри души. Посветени в тайните на битието споделят, че продължителността на предишния живот може да се пресметна съгласно крайниците.

Хората с дребни и нежни ръце, са умряли рано. Тези с огромни и груби длани, са се прераждали доста пъти и огромна част от житейските си уроци към този момент са усвоили. Не е инцидентно, че господ Шива е изобразен на антични рисунки с шест дребни и къси ръце. Това ще рече, че той е бил един доста умен човек, че се е прераждал най-вече пъти и е знаел цялата истина за живота.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР