Управляващата коалиция се събира на заседание днес, за да бъдат

...
Управляващата коалиция се събира на заседание днес, за да бъдат
Коментари Харесай

Коалицията се събира на спешно заседание

Управляващата коалиция се събира на съвещание през днешния ден, с цел да бъдат разисквани настоящи въпроси, измежду които и дали да се отдръпват двете кандидатури за шеф на Българска народна банка и да се предложи нова, съобщи Българска национална телевизия, базирайки се на свои източници.

Депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов съобщи през вчерашния ден, че до последно ръководещата коалиция ще се опита да направи всичко допустимо, с цел да излезе с един претендент за шеф на Българска народна банка.

В " Денят стартира с Георги Любенов " Станислав Балабанов от " ИТН " удостовери, че групировката му остава твърдо зад кандидатурата на Любомир Каримански.

Другият претендент за поста - Андрей Гюров от " Продължаваме промяната " съобщи в " Панорама ", че изборът на шеф на Българска народна банка няма да дестабилизира обединението и че всеки спор я прави по-силна.

Стабилността на обединението удостовери и министърът на правораздаването Надежда Йорданова, която е от квотата на " Демократична България ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР