Управленска немощ - така политологът проф. Румяна Коларова коментира пред

...
Управленска немощ - така политологът проф. Румяна Коларова коментира пред
Коментари Харесай

Проф. Коларова: ИТН няма никакъв управленски капацитет

" Управленска отпадналост " - по този начин политологът проф. Румяна Коларова разяснява пред телевизия " Евроком " думите на ръководителя на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов, че ще се стигне до трето връчване на мандат за сформиране на държавно управление, което значи, че партията на Слави Трифонов ще го върне.

" Ясно е, че тази партия, доколкото изобщо е партия, няма никакъв управнически потенциал. По-скоро тяхната позиция в политиката е жлъч и иронизиране, което от време на време отива оттатък границите на приличието. Оказва се, че тези хора нямат никакво отношение към ръководството и действителната политика ", безапелационна е тя.

Според анализатора новите партии в Народното събрание нямат отговорност да ръководят.
" Оказа се, че тези партии дружно нищо не могат да свършат. Ще забележим, че и каква част от законопроектите, които оферират, ще минат ", означи тя.

По думите на проф. Коларова, в случай че се проучва смяната, която желаят новите партии, ще се стигне до заключението, че те са радикално разнообразни.

" Това, с което се сблъскваме в настоящия парламент идеално се илюстрира от онази легенда за орел, рак и щука ", счита политологът.

Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - " ИТН " - още от първия ден на новоизбрания парламент за главното си заричане - мажоритарни избори в два тура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР