Управлението показа своята немощ. Досега важните въпроси можеха да бъдат

...
Управлението показа своята немощ. Досега важните въпроси можеха да бъдат
Коментари Харесай

Джейхан Ибрямов: Управляващите показаха своята немощ

Управлението сподели своята отпадналост. Досега значимите въпроси можеха да бъдат решени. Това съобщи в ефира на NOVANEWS депутатът от Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов.

По думите му, в случай че ръководещите бяха задоволително прагматични, въпросите за доставката на газ и този за въоръжаването на Украйна, можеха от дълго време да са решени.

„ Те демонстрираха своята отпадналост и това, че са във властта поради личните си потребности. Не може да реализираме никакъв сериозен прогрес по този начин и да покажем, че сме сериозен член на НАТО ", сподели Ибрямов.

Вчерашното решение за даването на военно-техническа помощ за Украйна беше единственото допустимо. То бе признато със сериозната интервенция на Движение за права и свободи. Така се получи най-адекватното решение на Народното събрание, със съответните изброени точки, които са за помощ към Украйна, сподели Джейхан Ибрямов.

Опитахме се да имаме съответно решение, каквото жителите чакаха. Нашата позиция си остава, че всеки експорт на оръжие, е експорт на гибел, добави националният представител от Движение за права и свободи. И изясни, че решението е палиативна мярка.

Колко до това кой е надвил, дали е съумял някой да надделее в самите диспути, това не е значителен въпрос, съобщи той.

Според Джейхан Ибрямов в този момент по-важният въпрос е по кое време ще спре войната и на каква цена.

„ Войната води до отрицателни последствия, както за Украйна и Русия, по този начин и за цяла Европа. Трябва да спре тази икономическа мъка, която носи последствия за всички”, безапелационен бе депутатът.

Час по-скоро би трябвало да продължат договарянията за прекратяването на огъня и постигането на съглашения, добави Ибрямов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР