При всички положения няма да ни взимат много сериозно с

...
При всички положения няма да ни взимат много сериозно с
Коментари Харесай

Етиен Леви: При всички положения няма да ни взимат много сериозно с такава малка бройка депутати

" При всички положения няма да ни взимат доста съществено с такава дребна численост депутати, само че сме решени да бъдем безапелационни. Малките камъчета обръщат колата. Колкото по-сериозно се отнасят към нас като към една сериозна партия, която в чужбина имаше гласове, които превъзхождаха много от по-старите партии ", сподели Етиен Леви от партия " Величие " в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

 

" Когато човек е национален фаворит, той е задължен да държи високо равнище и към гласоподавателите, и към сътрудниците си в Народното събрание. Такъв просташки език на мен не ми е прелестен ".

 

" Да бъдат почтени синове и дъщери на България. Това са национални избраници ".

 

Каза, че в никакъв случай не е харесвал, когато е виждал разногласията в Народното събрание, по тази причина прикани за почитание към персоналното достолепие.

 

" Не искам да слугувам нито на източната, нито на западната империя, нито на средноевропейската империя. Моята империя е дребната империя, наречена България и българският народ, където и да се намира той ".

 

По думите му гласовете за партия " Величие " са пристигнали по един доста натурален метод. Защо? И уточни своят мотив.

 

" Г-н Марков, господин Михайлов, направиха поредност от срещи освен в България, а и в чужбина. Говориха с един доста човешки и понятен език ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР