Упражнения за красив и стегнат корем точно за сезона. Бъдете

...
Упражнения за красив и стегнат корем точно за сезона. Бъдете
Коментари Харесай

Упражнения за перфектен корем през лятото! Лесни и практични!

Упражнения за хубав и стегнат стомах тъкмо за сезона. Бъдете ослепителни и се чувствайте удобно в своите бански, отпивайки чаша коктейл на морето.

Знаем, че вие сте душевен и прочувствено мощна жена, поела на гърба си голям брой отговорности. Поради тази причина сме наясно, че от време на време може да не ви остава задоволително време за вас – да упражнявате и да влезете във форма.

Но би трябвало да сте наясно, че един от главните фактори за положително здраве е поддържането на добра физическа интензивност. И измежду многото неща, които всекидневно вършиме, да отделите време за подготовка, от време на време се оказва задачата невъзможна, само че това ще се промени с тези извършения, които сме ви подготвили.

С помощта на тази публикация и с малко старания от ваша страна, може да придобиете плосък и здрав стомах, за който мечтаете. Това, което е належащо е да отделяте по няколко минутки дневно вкъщи или на работа и най-хубавото е, че за тези извършения се нуждаете само от стол.

Точно по този начин! Вече нямате извинения – времето за смяна настава за вас в този момент благодарение на тези невероятни извършения

Това ще помогне освен да коремът ви да се прибере и да имате повече мощ в тази област, само че в случай че приложите и добра диета, ще е в изгода за цялостното ви здравословно положение в дълготраен проект.

Това е описът с шест извършения, които ще ви оказват помощ да придобиете плосък стомах.
Запишете си ги и започнете да ги прилагате от през днешния ден.

Надигнете краката и обърнете торса встрани.

За това упражнение, както и за останалите, ще се нуждаете единствено от един стол.

Седнете на стола, без да се облягате на облегалката. Дръжте гърба си изправен.Сложете ръцете си на подлакътниците. Поставете тялото си надясно, като надигнете дупето. Съберете краката си и приближете колената до гърдите си. Върнете се към началната позиция и повторете процедурата, само че този път гледайки наляво. Като за начало правете по 10 повторения на всяка страна и с времето ще видите напредък и ще увеличавате повторенията

Коляно против лакът

Застанете по същия метод както при първото упражнение, след което вдигнете ръцете встрани на равнището на раменете. Поставете длани на главата. Обърнете се надясно и докоснете с лакът лявото коляно, което би трябвало леко да надигнете. Задръжте. Върнете се към първичната позиция и повторете същото дейности, само че този път обърнато наляво със срещуположния лакът и крайник. Във всяка посока направете по 20 повторения.

Вдигайте тялото от стола

Седнете на стола, като би трябвало да се опрете добре на ръцете си Сега ще би трябвало да вдигнете тялото си благодарение на ръцете и до момента в който го вършиме, свийте колена към гърдите. Задръжте тази позиция за 20-30 секунди, след което оптуснете и починете. Това упражнение повторете 4 пъти

Колене към гърди

Седнете на стола, без да употребявате облегалката, дръжте гърба си изправен Вдигнете крайници на равнището на бедрата С изправен тил вдигнете дясното си коляно и го доближете към гърдите. Използвайте ръцете си, с цел да си помогнете. Стягате от самото начало мускулите на корема. При всеки крайник правете по 30 повторения.

Свиване на коленете

Седнете на стола, още веднъж с изправен гръбнак, без да се облягате Сега изпънете крайници във въздуха, свийте колене към гърди, като стягате коремните мускули Върнете се към първичната позиция, като краката не би трябвало да допират земята – постоянно би трябвало да са във въздуха. Правете това извършения с 15 повторения

 

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР