Употребата му води до много тежки последствия за организма, дори

...
Употребата му води до много тежки последствия за организма, дори
Коментари Харесай

Аларма! България Е Залята От Нова Смъртоносна Дрога! Раздават Я На Децата За Стотинки Като Бонбони!

Употребата му води до доста тежки последици за организма, даже до гибел.

„ Една огромна част от тази нова дрога остава в тялото, което е доста рисково ”, разяснява пред Нова телевизия контрольор Петьо Петков от Столична дирекция на вътрешните работи.

По думите му подобен вид субстанции провокират загуба за схващане.

„ Новата синтетика не може да се вкара в една рамка. Обикновено на пазара това е наречено билка - растителна маса, обработена с химикал. Ползват се най-различни маси, които добре всмукват течности. Това е известно в Европа като “спайс ”. Хората, които го вършат, не дозират вярно ”, изясни инспекторът.

Той предложи на родителите за какви признаци да наблюдават, с цел да познаят дали децата им са имали достъп до такива субстанции - намаление на телесната температура, смяна на настроението, изтръпване на крайниците, при по огромна доза се стига до кома.

Служителят на Министерство на вътрешните работи въпреки всичко успокои, че няма всеобщ взрив на продажбата на такива опиати у нас.

Една от версиите за загадъчната гибел на на дванадесетокласник от врачанското село Борован преди дни е точно приложимост на дизайнерска дрога. Твърди се, че часове преди да издъхне в съня си 18-годишният Кристиян Братоевски пушил от модерния " китайски чай ". Наркотикът му дал негов другар, който се снабдявал с нея от Бяла Слатина. Все още се чакат резултатите от аутопсията, която ще обясни повода за гибелта.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР