Уникално предложение отправи към родните политици най-известният ганаец в България

...
Уникално предложение отправи към родните политици най-известният ганаец в България
Коментари Харесай

Кофе Бабоне с уникално предложение към родните политици! Ето как световни гиганти за храни могат да станат зависими от България

Уникално предложение насочи към родните политици най-известният ганаец в България Кофе Бабоне. Шоуменът, който живее в страната ни от 1989 година и от дълго време се усеща българин, е разкрил метод, посредством който да усъвършенства националната стопанска система.

Формулата си Кофе разкрива в светското предаване на Пик TV - " Жълтите вести ". Ганаецът поучава да засадим нивите си не с царевица, слънчоглед и пшеница, а с какаови дървета.

В момента Западна Африка и по-специално страните като Гана и Кот Д’Ивоар, които са главен и незаместим фактор в какаовата промишленост и обезпечават сред 50% и 60% от производството на какао в целия свят, са изправени пред огромни компликации. Затрудненията са подбудени от внезапния скок на пазарната цена на златото, поради което стабилен % от фермерите в Западна Африка насочват напъните си в противозаконен рандеман на злато, от което страда какаовата промишленост. От нея пък са директно подвластни едни от огромните международни компании като Nestle, Lindt и други. 

Затова съгласно Кофе Бабоне в този момент е точният миг политиците у нас да се възползват от рецесията в родината му Гана и да трансфорат България в голяма какаова ферма. Симпатичният Кофе даже продава пресни какаови зърна за посев за всеки, който желае да си засади лична какаова ферма. 

И до момента в който Бабоне умува по какъв начин да бъде в интерес на българското земеделие, огромният му наследник Соломон кове триумфи като играч по шорттрек в Лондон.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР