Уникална случка се разигра на столична бензиностанция. Видеото, което бе

...
Уникална случка се разигра на столична бензиностанция. Видеото, което бе
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Кошмар на столична бензиностанция: Нагъл пернишки келеш за малко да убие десетки хора с глупостта си!

Уникална преживелица се разигра на столична бензиностанция. Видеото, което бе споделено във Facebook, не прецизира къде тъкмо се е разиграла дебилната история, само че това несъмнено остава на назад във времето. По-важна е наглостта на младо момче, което рискува освен своя живот, само че и този на всички други, които са на бензиностанцията.

От фрагментите се вижда по какъв начин момче с шапка слиза от пернишки опел, пушейки цигара. Чакайки водача да заплати той стои с фаса си до колата, само че и в непосредствена непосредственост до бензиновата колонка.

На всички е ясно, че сходно държание е строго неразрешено в обекти като този, само че очевидно келешът е решил, че той може да си го разреши.

Това обаче очевидно вбесява мъж, който най-вероятно е чиновник в обекта, и взема решение да му даде урок по неповторим метод.



Мъжът, облечен с алена тениска, се доближава напълно умерено до пушещия юноша и го напръсква с пожарогасител.



Всички очевидци на случилото се остават безмълвни, само че във Facebook, където видеото е споделено със заглавието " На бензиностанция не се пуши! ", завря от отрицателни мнения.

" Малък отпадък. Голям гъзар, заплашителен мъж. Трябваше да се взриви и след това в затворен ковчег да го погребват или в найлоново пликче, зависи какъв брой намерят от него. Лешпер ", написа засегнат мъж.

" Евала на индивида. Къде е тая бензиностанция да отида да му стисна ръката. Така му се пада на келешчето ", споделя пък жена.

А по какъв начин тъкмо се е разиграла случката може да видите във видеото:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР