Уникална локацияRiver Park се намира в полите на Витоша на

...
Уникална локацияRiver Park се намира в полите на Витоша на
Коментари Харесай

River Park – жилищен комплекс от ново поколение

Уникална локация
River Park се намира в полите на Витоша на повърхност 215 000 кв.м в непосредствена непосредственост до начална станция на кабинков въжен превоз Симеоново - Алеко. Проектът съставлява двуетажни къщи с съвременна архитектура, ситуирани измежду хубав парк с над 3000 дървета, тиха река и многочислени кътчета за отдих и занимания.
Локацията несъмнено е едно от най-големите му преимущества. Обширна зелена повърхност в подножието на Витоша, която предлага на жителите по едно и също време първокласен и съразмерен метод на живот наоколо до природата, без да лишава от опцията за бърза връзка с града чрез Околовръстния път и основни столични булеварди. Само на няколко минути се намират спирки на градския превоз, бъдеща метростанция, столичен търговски център и огромен магазин за мебели и домашни принадлежности.

Неповторима среда за скъпи моменти
River Park е плануван с отношение и внимание към детайла, тъй че да предлага най-хубавата и спокойна среда за скъпите моменти на едно семейство.
Просторни зелени площи, които са над 80% от целия терен, пикник зони, направления за разходка и джогинг, разнообразни спортни уреди и площадки, фитнес навън, басейн и особено самостоятелен парк за кучета ще бъдат постоянно разполагаем на жителите му. Създадени са и доста площадки за детски игри навън, които се намират на еднообразно разстояние от къщите, тъй че всяко дете да играе нехайно наоколо до своя дом.
Инвеститорът възнамерява да построи целодневна детска градина за най-малките поданици на River Park в съседство на комплекса.
С реализирането на плана задачата на вложителите е да бъде основана общественост от фамилии, които споделят спокойна и здравословна среда за живот и развъждане на децата си.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики 352 фамилни къщи
River Park е планиран от " Иво Петров – Архитекти ", като в проекта са заложени 352 съвременни къщи, построени от модерни и устойчиви материали. Проектът планува три етапи на строителство, а първата от тях започва в края на март 2020 година и се чака да завърши в края на юни 2022 година Вече е реалност и разрешението за градеж на инфраструктурата, както и за пилотните къщи от плана.
Къщите в модерния комплекс са три разнообразни вида - 191 редови, 148 къщи близнаци и 13 независими, като всяка от тях ще има независим двор, както и панорама към планината и града. Площта им варира - от 186 кв.м за редовите, 320 кв.м при къщите близнаци и 480 кв.м при независимите домове. Отличителното за комплекса River Park е, че всеки вид къщи е планиран за най-благоприятен шир на бъдещите жители с етажна плоча към 90 кв.м, или с почти 30 кв.м повече от общоприетото строителство на пазара.

Умно инфраструктурно обмисляне
В River Park всичко е планувано с доста мисъл за комфорта на живеещите. За най-благоприятен надзор върху трафика в комплекса се плануват споделени улици – за пешеходци, колоездачи и коли на едно равнище, като само маркировката да демонстрира границите.
В бъдеще спокойствието и удобството на живеещите в затворения комплекс ще обезпечава професионална фасилити мениджмънт компания, която ще се грижи за поддръжката на общите площи и уреди, ще има денонощна защита и видеонаблюдение. Достъпът ще бъде следен, стеснен за външни лица, за тази цел е планиран и специфичен паркинг за посетители.
Освен близкия търговски център с разнородни магазини, заведения за хранене и кино в комерсиалната зона на River Park са планувани дребен магазин за хранителни артикули, плувен басейн и ресторант.

Технически елементи на къщите
Материалите, заложени в плана, ще са устойчиви и от последно потомство. Конструкцията е стоманобетонна, като външните ограждащи стени на всички надземни етажи на къщите ще бъдат изпълнени от тухли с дебелина 25 см с изолираност от каменна вата.
Покривите на къщите са планувани скатни с покритие от фалцова ламарина и топлоизолация от каменна вата с дебелина 20 см.
Всяка от къщите ще се отоплява с самостоятелна система на газ, като в допълнение затопляне на вода за битови потребности е обезпечено чрез слънчеви панели на покривите. Дограмата ще бъде с трислоен стълкопакет, осигуряващ оптималната топлоизолация.

Инвеститорът
Инвестицията е на компанията Real Estate Developments и ще бъде за над 80 млн. евро. Компанията вложител има над 40 години интернационален опит в областта на недвижимите парцели. Тя е 100% дъщерно сдружение на Dynamic Group - интернационална група, учредена през 1973 година и оперираща в региона на недвижимите парцели в международен мащаб. Седалището й се намира в Холандия, а господин Ори Нив като неин представител има зад тила си 20 години професионален опит в България.

Повече за River Park на riverpark.bg
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР