Умората в обществото и в политическите среди налага създаването на

...
Умората в обществото и в политическите среди налага създаването на
Коментари Харесай

Румен Йончев: ИТН показа дълбока незрялост

" Умората в обществото и в политическите среди постанова основаването на държавно управление. Това може да не бъде толкоз елементарно, според от резултатите от идващите избори. Страната се движи към някакво равновесие, което ще пристигна към края на ноември месец ", съобщи Румен Йончев от " Изправи се БГ! Ние идваме " в студиото на " Денят ON AIR ".

Процесите на повишаване, на инфлация не са заслуга на държавното управление, а са част от развой, който тече в цяла Европа, посочи водачът на ЗНС.

" България не е без държавно управление и без ръководство. Правителство има, имаше и през предходните три месеца и ще има. Това държавно управление сподели, че България може да бъде ръководена освен от Борисов, само че и от други хора, които да го вършат по-тихо и по-спокойно ", акцентира Йончев.

По думите му за инфлацията и повишаването решението е единствено едно - отплата. Събеседникът изясни, че повишаването не може да бъде спряно със закон или задръжки, наложени върху стопанската система, защото тази инфлацията е импортирана извън.

" Балансът ще го създадат тези сили, които желаят смяната. В 45-отото и 46-отото Народно заседание стана ясно, че към статуквото баланс не може да има. Заявката на Движение за права и свободи от последните дни на 46-ия парламент, че статуквото би трябвало да се събере и да образува новото ръководство на България, звучи несериозно и смешно ", акцентира водачът на ЗНС пред Bulgaria ON AIR.

Йончев е безапелационен, че в идващото Народно събрание тези политически сили, които търсят смяната, ще би трябвало да намерят равновесие. Събеседникът разяснява и това, че задачите не могат да бъдат реализирани с разделяне сред леви и десни.

" Политиката, която носи положителни решения за България, би трябвало да бъде подкрепена. Пример за това е служебното държавно управление. В него има политици, които са леви и десни, само че ръководят сносно ", съобщи Йончев.

" Никой не желае да ръководи към момента с ГЕРБ. Жалко е, че партията, която носеше силата на смяната - Има Такъв Народ, и пристигна с огромните очаквания на обществото, че нещо ще се случи, сподели дълбока незрялост и некадърност да направи тази смяна ", изясни водачът на ЗНС.

За политическия план на Кирил Петков и Асен Василев, Йончев сподели, че е значимо да забележим кои хора ще ги поддържат и ще застанат зад тях, както и защо ще се борят те.

" Те оставят положително усещане на честни хора с разсъдък. Но хората са споделили, че една или две птички пролет не вършат. Много е значимо да забележим екипа от хора, които ще застанат към тях в този предстоящ план ", добави той.

Йончев акцентира, че президентът е подкрепян от доста политически обединения, в това число и от " Изправи се БГ! Ние идваме ".

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР