Зъл собственик на куче е заснет от камери за видеонаблюдение

...
Зъл собственик на куче е заснет от камери за видеонаблюдение
Коментари Харесай

Зъл собственик на куче многократно удря ужасено какапо в главата и я поставя в задушаване

Зъл притежател на куче е сниман от камери за видеонаблюдение по какъв начин неведнъж удря ужасената си какапу в главата, преди да я завърти към врата.

Тягащите фрагменти снимаха подлия принудител Томас Харди да хвърля със мощ куче в асансьор, преди да я ритне и да разбие охранителната камера. Друг клип демонстрира, че Харди удря женско кафяво кокапу в главата пет пъти, преди да сложи животното в удушена хватка, да притисне гърдите й сред краката си и да я завърти към врата.

Кадрите за сигурност, взето от предходния съд в Билингам на 18 юли 2023 година, го улавя по какъв начин гневно хвърля кучето в асансьор, преди да я ритне под брадичката. Само 10 дни по-късно второ кокапу с кафяв цвят беше забелязано да бъде дръпнато от предните си крайници на мотив в същата кула.

Тягащите фрагменти бяха предадени на RSPCA от полицията и следствие от последва благотворителната организация за хуманно отношение към животните. 32-годишният Харди призна две обвинявания за излишно страдалчество посредством нанасяне на контузия с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР