Уличен водопровод на бул. Сливница в жк Зона Б-3 ще

...
Уличен водопровод на бул. Сливница в жк Зона Б-3 ще
Коментари Харесай

В Зона Б-3 и Подуене без вода днес

Уличен тръбопровод на бул. " Сливница " в жк " Зона Б-3 " ще наложи прекъсването на водата от 9 до 21 ч. през днешния ден по бул. „ Сливница “ - от ул. „ Антим I “ до бул. „ Христо Ботев “, и по ул. „ Софроний Врачански “ - от бул. „ Сливница “ до ул. „ Св. Св. Кирил и Методий “, предизвести " Софийска вода ".

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „ Антим I “ и „ Св. Св. Кирил и Методий “.

След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишение мътността на водата, само че след реализацията на този капиталов план живеещите в района ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги, твърдят от сдружението.

Днес вода няма да има и в кв. Подуене поради построяването на сградно водопроводно отклоняване. От 10 до 18 ч. тя ще бъде спряна на ул. „ Живко Николов “ - от ул. „ Каймакчалан “ до ул. „ Марагидик “.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „ Каймакчалан “ и „ Живко Николов “.

Целта на ремонта е обезпечаване на по-добро ръководство на водопроводната мрежа, като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР