Украйна вероятно ще освобождава окупирания от Русия Крим с военни

...
Украйна вероятно ще освобождава окупирания от Русия Крим с военни
Коментари Харесай

Олексий Данилов: Ще освобождаваме Крим с военни средства

Украйна евентуално ще освобождава окупирания от Русия Крим с военни средства, сподели секретарят на украинския Съвет за национална сигурност и отбрана Олексий Данилов, представен от осведомителния уебсайт НВ.

„ Крим е част от нашата територия и ние би трябвало да я освободим. Освен това ще го освободим. Най-вероятно това ще стане по боен път – в случай че до тогава страната-агресор не разбере, че би трябвало да напусне нашата територия “, сподели Данилов.

По думите му Украйна няма друга опция, защото всеки различен случай във връзка с Крим е консервиране на обстановката.

Данилов означи, че Русия, имайки в послушание Крим, в никакъв случай няма да се успокои и няма да може да живее в мир.

„ Само като я изтласкаме (Русия – б.р.) от Крим, изтласкайки я в Азовско море, ще разберем, че нашата страна ще има избрани гаранции за нашата сигурност, за избран интервал от време. Друг вид просто не може да има ”, каза Данилов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР