Мощните градушки, които удариха много части на страната, принудиха хората

...
Мощните градушки, които удариха много части на страната, принудиха хората
Коментари Харесай

Страх от нови градушки: Шофьори опаковат колите си СНИМКА

Мощните градушки, които удариха доста елементи на страната, принудиха хората да проявят креативност. Много вреди бяха нанесени във Великотърновски. Стотици коли бяха с изпочупени стъкла. Силният вятър отнесе покрива на учебно заведение „ Вела Благоева ”. Улиците във Велико Търново се трансфораха в реки, а градушката с размер на орех изпочупи прозорците на последния етаж в Областната администрация. Щети са нанесени и на земеделските култури в региона.

В село Шереметя автокъща преброи 400 коли и каравани с големи вреди. Става въпрос за нерегистрирани коли, без гражданска отговорност и автокаско.

В Търново водач реши да измисли метод по какъв начин да защищити колата си. Той е облепил стъклата с картон.

„ Когато очакваш бурята да се завърне, “ написа гражданин. Хора разясниха, че това в никакър случай не е смешно и че е естествена реакция след случилото се.

„ Не е смешно. Всеки се избавя както може. “

„ Тия кашони няма да спрат, в случай че е същата. “

„ Тази заран видях много новаторски средства за предотвратяване от градушката. Автомобили покрити с одеяла, черги и велпапе. “

„ Не е смешно, бурята се оказа неочакван разход за много (автокъщи, аграрни производители и др.). Какво остава за елементарният човек с голф 4 с изключение на да постави картон?! “

„ Не е смешно и аз нощес си сложих фолиото за лед от боязън. “

Снимка: Dido Kolev
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР