Доналд Тръмп отпразнува 78-ия си рожден ден в препълнения с

...
Доналд Тръмп отпразнува 78-ия си рожден ден в препълнения с
Коментари Харесай

Тръмп: Страната ни е унищожена от некомпетентни хора

Доналд Тръмп отпразнува 78-ия си рожден ден в препълнения с поддръжници конгресен център в Палм Бийч, в това число републиканския сенатор Марко Рубио, като продължи с познатите си нападки против президента Байдън във връзка с имиграцията и външната политика, пише CBS News, представена от " Фокус ".

" Под мое управление нямаше войни ", е декларирал Тръмп. " Вместо глобалист-военнолюбец в Белия дом, вие имахте миротворец на Пенсилвания авеню 1600 ".

" Страната ни е унищожена от некомпетентни хора. Всички президенти би трябвало да имат проби за дееспособност ", е коментирал Тръмп.

Предполагаемият претендент за президент на Републиканската партия се е възползвал от арестите тази седмица на осем таджикски жители, упрекнати във връзки с ИДИЛ. Според почитан чиновник на Министерството на вътрешната сигурност преди арестите си мъжете са минали американско-мексиканската граница без надлежни документи и са получили вести да се явят в имиграционен съд. " Страната ни в никакъв случай не е била в такава заплаха, в каквато е сега. Само тази седмица ИДИЛ арестува не един, не двама, а осем обвинени терористи от най-високо равнище на тероризъм ", е декларирал Тръмп.

Домакин на тържеството по случай рождения ден е Club 47, фенклуб на Тръмп, основан в Палм Бийч. Билетите за тържеството - които са били на цени сред 25 и 60 $ - са били разпродадени няколко дни преди този момент.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР