След почти шест месеца извън общественото внимание, Кейт Мидълтън отново

...
След почти шест месеца извън общественото внимание, Кейт Мидълтън отново
Коментари Харесай

Голямото завръщане на Кейт Мидълтън: Вижте първите снимки на принцесата на рождения ден на крал Чарлз

След съвсем шест месеца отвън публичното внимание, Кейт Мидълтън още веднъж е в светлината на прожекторите.

Принцесата на Уелс се причисли към кралското семейство в Trooping the Color през днешния ден, возейки се в стъклената карета на парада дружно с трите си деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Очаква се Кейт също да се причисли към кралските особи на балкона на Бъкингамския замък.
                             

За мотива Кейт носеше черно-бяла рокля на Jenny Packham с панделка, шапка на Phillip Treacy и украсена с обеци с перлени клъстери и полкова брошка на ирландската армия. Появата й, оповестена през вчерашния ден, пристигна като известна изненада след месеци без никаква настояща информация за здравето на Кейт от двореца Кенсингтън.

В допълнение към известието за наличието си на парада за рождения ден на крал Чарлз, принцесата разгласява персонално известие, споделяйки:

„ Напредвам добре, само че както знае всеки, който минава през химиотерапия, има положителни и неприятни дни. дни, в които се чувствате слаби, изтощени и би трябвало да се отдадете на почивката на тялото си, само че в положителните дни, когато се чувствате по-силни, желаете да се възползвате оптимално от това да се чувствате добре. "

През март Кейт разгласи, че има рак във видео, споделяйки „ лиши ни време да разбираем всичко на Джордж, Шарлот и Луис по подобаващ за тях метод и да ги уверим, че ще се оправя. Както им казах; аз съм добре и ставам по-силен всеки ден, като се концентрирам върху нещата, които ще ми оказват помощ да се излекувам; в моя разум, тяло и дух. "
                             

Когато диагнозата й беше оповестена за първи път, представител на двореца Кенсингтън сподели: " Принцесата ще се върне към формалните отговорности, когато получи позволение да го направи от нейния медицински екип. Тя е в положително въодушевление и се концентрира върху цялостното възобновяване. " Днешният Trooping the Color не е индикация, че принцесата се е върнала на работа.

Тазгодишният Trooping the Color е изключително незабравим за Кейт, защото ирландската армия играе значима роля в днешния параден церемониал. Кейт стана полковник от полка през 2022 година и пропусна подготовката им предишния уикенд. В писмо до ирландската армия принцесата написа: „ Надявам се, че ще мога да ви съставлявам всички още един път доста скоро “.

Вижте всички фотоси от идването на принцесата в Бъкингамския замък през днешния ден в галерията ни!
 Голямото завръщане на Кейт Мидълтън след 6 месеца  Голямото завръщане на Кейт Мидълтън след 6 месеца  Голямото завръщане на Кейт Мидълтън след 6 месеца  Голямото завръщане на Кейт Мидълтън след 6 месеца
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР