Украинското радио, част от Националната обществена радио и телевизионна компания

...
Украинското радио, част от Националната обществена радио и телевизионна компания
Коментари Харесай

Украинското обществено радио - вече в платформата на БНР

Украинското радио, част от Националната социална радио и телевизионна компания на Украйна (UA:PBC) към този момент е налично в платформата БИНАР на БНР. Българското национално радио дава опция на бежанците от Украйна в България да се осведомят за протичащото се в страната им от техни източници и на техния език.

Националната социална радио и телевизионна компания на Украйна, която е пълновръстен член на Европейския съюз за радио и телевизия, позволи препредаването на своя сигнал. Българското национално радио също е член на Европейския съюз за радио и телевизия. Украинското радио може да бъде слушано и на платформите на публичните радиа в Полша и Румъния.

Украинското радио непрекъснато излъчва настояща информация за защитата на страната. Военни анализатори, специалисти и представители на държавната власт вземат участие онлайн в предаванията и репортажите. Програмата онлайн се прекъсва единствено по време на сигнал за паника, когато публицистите се крият в леговище, само че незабавно щом сирените спрат, живото предаване се възобновява, оповестяват от украинското радио.

На 25 февруари БНР, изрази своята поддръжка и взаимност с работещите в Националната социална радио и телевизионна компания на Украйна, през днешния ден дава своята платформа БИНАР за достъп на техните слушатели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР