Украинският президент заяви, че е получил информация за подготовка на

...
Украинският президент заяви, че е получил информация за подготовка на
Коментари Харесай

Зеленски: Готвят държавен преврат в Украйна на 1 декември

Украинският президент съобщи, че е получил информация за подготовка на в страната на 1 декември.

" Разполагаме освен с агентурна информация, само че даже и с аудио информация, в която представители на Украйна с представители на Русия разискват присъединяване на в прелом в Украйна, че ще бъдат привлечени един милиард $ и така нататък ", сподели той по време на конференция.
Зеленски с нови наказания против Русия
Украинският президент Владимир Зеленски показа решението на Съвета за национална сигурност и защита за нови наказания против Русия, ка...

В същото време президентът добави, че не има вяра в това, както и в присъединяване на предприемача.

Зеленски акцентира още, че страната би трябвало да разчита на личните си сили и войска, в случай че се стигне до спор с. По думите му Украйна е " в положение на война с Русия към този момент осем години " и всеки ден е допустима ескалация. С оглед на това Киев е изцяло квалифициран " за всякаква ескалация " и разполага с " действителни разследващи данни, освен от нашето разузнаване, само че и от страните сътрудници ".

Припомняме, че на 22 февруари 2014 година в Украйна беше осъществен прелом. Върховната Рада в профил от служба президента Виктор Янукович, който беше заставен да напусне страната, опасявайки се за живота си. Парламентът промени конституцията и насрочи нови избори, които след това бяха извоювани от Петро Порошенко.

От 2014 година насам се чуват прогнози от страна на Киев по отношение на дейностите на съветските въоръжени сили, в това число хипотетични планувани набези. Руският президент Владимир Путин и преди е заявявал, че Русия няма да атакува никого. Според него съветската опасност е " небивалица на тези, които желаят да се възползват от ролята си на фронтова единица против Русия, с цел да получат някакви бонуси и преференции за това ". Москва неведнъж е заявявала, че не е страна във вътрешно-украинския спор и е заинтригувана Киев да преодолее политическата и икономическата си рецесия.
Зеленски за опита за ликвидиране на съветника му: Това е цената на промените
Президентът на Украйна Владимир Зеленски назова атентата против първия му консултант Сергей Шефир " цена за промените в страната ". Зеленски...

Още от ЕВРОПА:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР