Украинският президент ВолодимирЗеленски поздрави служителката на Първи канал на руската

...
Украинският президент ВолодимирЗеленски поздрави служителката на Първи канал на руската
Коментари Харесай

Зеленски поздрави журналистката с плаката срещу войната, протестирала в ефира на Първи канал

Украинският президент ВолодимирЗеленски поздрави служителката на Първи канал на съветската държавна телевизия, която в директен ефир стачкува против войната в Украйна, издигайки афиш зад тила на водещата, след което е арестувана, съобщи Асошиейтед прес.

Той удостовери, че договарянията сред Украйна и Русия ще продължат през днешния ден, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Зеленски заяви още, че е разговарял през вчерашния ден по телефона с израелския министър председател Нафтали Бенет в границите на напъните за слагане на завършек на войната " със обективен мир ".

" Нашата делегация също работи за това в договаряния с съветската страна, съобщи украинският президент във видеообръщение през нощта.

" Казаха ми, че нещата вървят доста добре. Но дано забележим. Преговорите ще продължат през днешния ден ", добави той.

Украинският президент за следващ път се обърна към съветските бойци с апел да спрат да се бият. " Предлагам ви късмет да оцелеете ", сподели той.

Той също по този начин разгласи проект за внезапно намаление на налозите за бизнеса, с цел да бъде подкрепена съществено потърпевшата от войната украинска стопанска система.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР