Украинският президент Володимир Зеленски обвини Русия, че използва атомната електроцентрала

...
Украинският президент Володимир Зеленски обвини Русия, че използва атомната електроцентрала
Коментари Харесай

Зеленски обвини Русия в нов вид терор

Украинският президент Володимир Зеленски упрекна Русия, че употребява атомната електроцентрала в Запорожие за гнет . По-рано Киев и Москва си насочиха взаимни обвинявания за обстрела от петък наоколо до един от реакторите на централата. " Руските терористи станаха първите в света, които употребяват атомна електроцентрала... за гнет ", сподели Зеленски, представен от БНР.

Украйна е постигнала тази седмица съществени резултати в унищожаването на логистичните и тилови елементи на съветската войска, сподели още украинският президент във вечерното си видеообръщение.

" Руската войска няма да промени тактиката си. Разбираме, че нашествениците знаят, че губят в директни борби. Затова врагът разчита на артилерия и цялостен обстрел. Те се пробват да унищожат всичко и да влязат в руините... През тази седмица, въоръжените сили на Украйна реализираха високи резултати в унищожаването на логистиката на съветската войска. И всеки удар по хранилища с муниции на съперника, по командните му пунктове, по струпаната съветска техника, избавя живота на украинските военни и цивилни ", сподели Зеленски.

Той благодари на украинските военни, които, по думите му, с неимоверни старания удържат врага и на сътрудниците, които доставят на Украйна нужното оръжие. Украинският президент подсети за следващия пакет от военна помощ от Съединените щати, който съдържа и муниции за ракетните системи " Хаймарс ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР