Украинската първа дама Олена Зеленска даде рядко интервю със съпруга

...
Украинската първа дама Олена Зеленска даде рядко интервю със съпруга
Коментари Харесай

Олена Зеленска: Никой не може да ми отнема мъжа, дори войната

Украинската първа дама Олена Зеленска даде рядко изявление със брачна половинка си Володимир, като това е едвам вторият път от началото на съветската инвазия в Украйна, в която двойката е виждана дружно и първото им взаимно изявление, откогато е почнала войната.

Още от първите дни на офанзивите Олена, дружно с децата им, които са на 17 и 9 години, напуснаха столицата Киев и се намират в в неидентифицирана част на страната, надалеч от заканите на нашественици.

Сега тя и брачният партньор и се събират за чаша чай и дават рядкото изявление.



Зеленска споделя, че не е сюрпризирана, че брачният партньор ѝ въодушеви света със своето непоколебимо водачество и страхотна опозиция против Русия.

" Никой не ми лишава мъжа, даже войната ", декларира тя.

" Не мога да кажа, че Володимир се е трансформирал от началото на тази война. Той беше благонадежден брачен партньор и благонадежден човек и подобен си остава. Неговата позиция не се е трансформирала, методът, по който е обвързван, не се е трансформирал ", показва Олена.

Сценаристката Олена сподели, че не постоянно е най-големият почитател на изявленията на брачна половинка си и не е имала време да ги фризира.

" Понякога той употребява прекалено много литературни средства, а от време на време прекомерно малко ", показва тя минусите на изявленията му.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР