Указът за частична мобилизация, който руският президент Владимир Путин ,

...
Указът за частична мобилизация, който руският президент Владимир Путин ,
Коментари Харесай

Песков: Указът за частичната мобилизация продължава да действа

Указът за частична готовност, който съветският президент Владимир Путин, към момента е в действие , сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Руската работа на Би Би Си.

" Освен набора на жители за военна работа, частичната готовност включва и други действия, нужни за осъществяване на дилемите на въоръжените сили - това е обвързвано с осъществяване на отговорностите на военнослужещите и други. В тази част той (указът-бел.ред.) продължава да работи. "

Самата готовност, съгласно Песков, е.

" Наборът в границите на частичната готовност се извършваше до постигане на откритата бройка, нужна за осъществяване на поставените задания от въоръжените сили. Министерството на защитата заяви, че откритата бройка е достигната, заради което наборът на жители в границите на частичната готовност беше спрян, приключен ", добави Песков.

В откритата част на указа броя въобще не е посочена , една точка е скрита (тайна), цифрата от 300 хиляди души бе посочена от съветския министър на защитата.

Въпреки обстоятелството, че, тя към момента се чака в Русия, макар обстоятелството, че публично управляващите назовават ​​всички диалози за това " клюки ".
 Дмитрий Песков: В Кремъл не се разисква втора вълна на готовност
Дмитрий Песков: В Кремъл не се разисква втора вълна на готовност

Той въпреки всичко посочи, че не може да приказва от името на МО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР