Ужасът в България при едноличната диктатура на Румен Радев няма

...
Ужасът в България при едноличната диктатура на Румен Радев няма
Коментари Харесай

ЕФЕКТЪТ РАДЕВ: Терор и над учителите заради заповедите на Кацаров - близка на министър Денков директорка заплашва преподаватели и родители

Ужасът в България при едноличната тирания на Румен Радев няма край и репресиите и страха се настаниха и в учебните заведения поради безумната заповед на здравния му министър Стойчо Кацаров учителите да се трансфорат в медици и да тестват най-малките деца за ковид.

Притеснени преподаватели алармираха ПИК по тази причина, че директорката на 20 ОУ в София - Галина Тимова от няколко дни подлага родители и учители на безумен тормоз и закани с цел да върне децата в клас и това в разгара на пандемията. Последната е и непрекъснат посетител на завладените от Румен Радев БНР и Би Ти Ви, където не стопира да го хвали, сякаш в битността си на учител.

Приближената до министър Денков Тимова насочва очевидни закани към учителите, че непременно би трябвало да бъдат върнати децата в учебното заведение, тъй като това е значима тактика на служебното държавно управление.
свързани новини70409на 06.11.2021124677на 05.11.2021
От няколко дни вярната на кабинета на Румен Радев директорка работи като средновековен диктатор против учителите и под напън прокарва концепциите на държавното управление.

Атакувайки душевен учителите, Тимова непрекъснато цитирала заповедите на министър Денков и Кацаров и намерено декларирала, че всеки преподавател от нейното учебно заведение би трябвало да взе участие в акцията без да се интересува от мнението на педагозите. Натиска над учителите е непрекъснат и същите се засипват от известия по тази причина какъв брой значимо е да бъде осъществена политиката на държавното управление, както и, че без значение, че пандемията лишава човешки животи и учебното заведение има заболели от ковид педагози настанени в болница, децата би трябвало да се върнат в клас.
свързани новини86672на 04.11.2021
Запознати с похватите на Галина Тимова я дефинират като хипер амбициозна и вярна на държавното управление на Радев. Именно за това, разчитайки на поддръжката на кабинета, тя не стопира със закани и закани към учителите, само че се пробва да изнудва и родителите.

За да „ стимулира “ тях да върнат децата си пък Тимова си разрешава да насочва закани, че в случай че не се съгласят с поставените от нея условия, ще издаде заповед, без да се интересува от следствията.

ПИК научи, че за последната една година и половина откогато е назначена за шеф Тимова, от учебното заведение са напуснали над 20 педагози - тези, които не са одобрили методите на раболепство и смирение. За да уреди родственици в учебно заведение, Тимова пък уволнява и хигиенистите и назначава личната си вуйна за чистач.
свързани новини73385на 29.09.2021


Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР