Уфолозите и представителите на традиционната наука продължават да спорят действителни

...
Уфолозите и представителите на традиционната наука продължават да спорят действителни
Коментари Харесай

Кой внедрява чипове в хората?

Уфолозите и представителите на обичайна просвета не престават да спорят действителни ли са информациите, идващи от всички краища на света за имплантиране на тайнствени мини-предаватели от извънземен генезис в човешките тела.

Уфолозите имат дълъг лист със случаи, в които при инцидентни рентгенови прегледи у хора са открити импланти на разнообразни места из тялото им: под кожата на главата, в ставите на пръстите на ръцете или краката... Те не предизвикват дискомфорт и както към този момент споменахме, притежателите им не знаят за тяхното битие и ги открива рентгеновият уред, в случай че инцидентно човек му се случи да има работа с лечебните заведения.

За забавен случай с вградени в хората чипове споделя американската лекарка Мади Нолан. На остров Уидбей, щата Вашингтон, тя се натъкнала на цяла група мъже и дами. При безусловно всички лекарката разкрила вградени чипове отвътре на бедрото, малко над коляното.

Чиповете имали формата на дребен цилиндър. Били са доста покрай кожата, която ги е издала с леко инфектиране и зачервяване.

 Кой внедрява чипове в хората?

Д-р Нолан разговаряла с всичките хора и се оказало, че всички имали един и същи спомен - намирали се в блестящо осветено непознато помещение, в което изкарали към 2 часа.

Проведени били и опити за определяне на състава на микрочиповете. Химическият разбор на тайнствения артикул открил, че той е непосредствен до състава на чиповете, които се употребяват в компютърните технологии. Може би те имат сходни функционалности? Проследяване на местонахождението на хората, с цел да се управлява тяхното физическо положение, с цел да извършат нужната връзка... Но от кого?

Отговорът на този въпрос към момента е някъде там...

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР