Уестън Кейдж, познат на широката аудитория с няколко ареста и

...
Уестън Кейдж, познат на широката аудитория с няколко ареста и
Коментари Харесай

Синът на Никълъс Кейдж с татус на български

Уестън Кейдж, прочут на необятната публика с няколко ареста и с обстоятелството, че е наследник на холивудския ас Никълъс Кейдж, се хвали с татуировка на български език. Това стана ясно от кадър, споделен от 28-годишния музикант и артист в обществените мрежи.

Снимката е запечатала миг от скорошната женитба на Уестън, а на нея ясно се вижда думата "Самбо “ зад ухото му.

Татусът запечатва както любовта на Кейдж-младши към спорта, по този начин и благосклонностите му към България, където предходната година той работи дружно със звездния си баща върху полицейския трилър „ Код: 211 “. Дубльор на Уестън в лентата се оказа петкратният европейски първенец по самбо Иван Илиев. Двамата са другари и отвън сета на кино лентата, а в символ на положителните им връзки спортистът подари на младия Кейдж своя куртка, споделя "Монитор ".

"Един от най-умилителните моменти в живота ми. Смисълът на този жест е астрономически, нямам думи да опиша каква чест е за мен да получа подобен подарък”, написа тогава Уестън, който потвърди, че не държи куртката със статут на сувенир в дрешника, като точно с нея се яви на шампионата по самбо в границите на "Мистър Олимпия “ преди дни.

Актьорът си потегли с няколко оценки от Лас Вегас, където се организира форумът. Сред тях е и документ за майсторско равнище в самбото, а Уестън се възползва от мотива, с цел да благодари още веднъж на „ положителния си другар “ Илиев.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР