Удоволствие от шофирането и елегантен спортен дизайн. Това са отличителни

...
Удоволствие от шофирането и елегантен спортен дизайн. Това са отличителни
Коментари Харесай

Ето го 2025 BMW 4

Удоволствие от шофирането и грациозен състезателен дизайн. Това са отличителни полезности на марката BMW от най-ранните й дни, а новото BMW Серия 4 Купе и BMW Серия 4 Кабриолет ги въплъщават още по-силно от всеки път. 2-литровите 4-цилиндрови и 3-литровите 6-цилиндрови мотори TwinPower Turbo се възползват от 48V мека хибридна технология за възстановяване на успеваемостта и отзивчивостта.

 width=

Прецизно модифицираният външен дизайн на двата модела акцентира техния динамичен темперамент и извънреден жанр. Авангардният дизайн на кокпита обезпечава идеална сцена за най-новата еволюция на BMW iDrive с QuickSelect, която се базира на новата BMW Operating System 8.5.

Нови покрития на външната багра и дизайн на джантите от лека сплав, изменени радиаторни решетки, фарове с впечатляващ дизайн и нови задни светлини с лазерно осветени акценти бележат последните достижения в екстериора на двата модела.

Производството на новото BMW Серия 4 Купе и Кабриолет ще остане в завода на BMW Group в Динголфинг. Пускането на международния пазар ще стартира през март 2024 година

 width=

Специфичните за BMW Серия 4 дизайнерски детайли включват образно мощната предница, завършена от тънки LED фарове и отвесно ситуирана бъбрековидна решетка на BMW.

Въздухозаборниците на забележителната предна решетка са с мрежеста конструкция при моделите 430i, както в общоприетоо осъществяване, по този начин и в случай че е поръчан пакетът M Sport.

Новото BMW Серия 4 Купе и Кабриолет се отличават и с образно и функционално актуализирани предни светлини. Светодиодните блокове във вътрешната им част, които обезпечават всички светлинни функционалности, са модифицирани и имат нова конструкция. Осветлението на късите и дългите светлини се генерира от един LED модул. А двойка отвесни светодиодни модули с форма на стрелка обитават функционалностите на страничните габаритни светлини, дневната светлина за шофиране и пътепоказателите. Технически фокусираният тип на новите светлинни източници придава на фаровете изискан, напредничав тип.

 width=

Новите 3-литрови редови 6-цилиндрови мотори B58B30M2 в моделите M440i от 2025 година към този момент разполагат с 48V мека хибридна технология за по-рязко подаване на мощ и по-голяма успеваемост.

Спомагателното електрическо задвижване на 48V стартерния генератор обезпечава 11 к.с. незабавен подтик на мотора TwinPower Turbo с 375 к.с., вследствие на което оптималната мощ на системата е 386 к.с. при 5200-6250 об/мин и 398 lb-ft въртящ миг при 1900-4800 об/мин.

Двулитровият редови 4-цилиндров мотор B48B20O2 в 2025 430i също се възползва от 48V мека хибридна технология, както и от включването на горивния развой по цикъла на Милър, преработката на всмукателните портове и горивните камери и нововъведенията в региона на ръководството на разпределителния вал, впръскването, запалителната система и насочването на отработените газове. Четирицилиндровият мотор TwinPower Turbo генерира 255 к.с. при 4700-6500 об/мин и 295 Нм въртящ миг при 1600-4500 об/мин.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР