Удовлетворени сме, че една от партиите на промяната поемат отговорност

...
Удовлетворени сме, че една от партиите на промяната поемат отговорност
Коментари Харесай

Подкрепа за кабинет? Манолова с условия

Удовлетворени сме, че една от партиите на смяната поемат отговорност да сформират кабинет. Такава бе и волята на народа. Затова ние от " Избрави се бг! Ние идваме " ще подкрепим кабинет, чиито дневен ред е дневен ред на българските жители. На напред във времето сме извели тематики, които не са тематики на нашата група, а значими за хората тематики - преизчисляване на пенсиите, защото 42% от нашите родители живеят в бедност.

Това съобщи на консултациите при президента Румен Радев Мая Манолова.

Ще настояваме за децата и фамилиите, добави тя.

Дълбоката правосъдна промяна е наш приоритет и към този момент сме внесли своите законопроекти, в това число и прекъсване на безконтролна власт на основния прокурор, уточни тя.

Смятам,  че към тези политики може да се построи болшинство в Народното събрание, разяснява тя. 

Но желая ясно да заявя, че ние сме подготвени и ще подкрепим държавно управление на смяната, само че не и в случай че в него се вижда дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи, безапелационна е тя.

„ Вашата парламентарна група, въпреки и най-малобройна, е извънредно значим и скъп сътрудник в този разговор. Разчитам, че ще се отнесете с отговорност към идните срещи в Народно събрание ". Това съобщи президентът Румен Радев след консултацията си с депутати от парламентарната група „ Изправи се БГ! Ние идваме! ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР