Учредителното събрание на политическа партия Продължаваме промяната се провежда в

...
Учредителното събрание на политическа партия Продължаваме промяната се провежда в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Официално учредяват партия Продължаваме промяната



Учредителното заседание на политическа партия " Продължаваме промяната " се организира в Пловдив. Проявата се състои в Конгресния център на Международния панаир и на него участват министър-председателят Кирил Петков, вицепремиерът Асен Василев и огромна част от членовете на кабинета.

" Учредяването на партия е натурален развой и е единствената форма за присъединяване в политическия живот на страната, подобаващ на българската конституция. Средствата за учредителното заседание са от доброволни дарения на участниците в него. Няма смяна в политическите поръчки, с които Политическа партия е взела участие на изборите. Направихме го в извънработно време, заради огромната претовареност на депутати, министри и министър-председател. Участваха хора, които бяха декларирали категорично предпочитание да бъдат учредители на събранието, само че занапред съгласно закона ще се събират спомагателни подписи на искащи ", показват от " Продължаваме промяната ".

Очаква се Петков и Василев да бъдат определени за съпредседатели. Ще бъдат гласувани и управителните органи на новата партия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР