Учителка беше осъденана година затвор в американския щат Охайо, след

...
Учителка беше осъденана година затвор в американския щат Охайо, след
Коментари Харесай

Палава учителка по математика спала с 16-годишни, отива в затвора

Учителка беше осъденана година затвор в американския щат Охайо, откакто се откри, че е спала с две 16-годипни момчета.

29-годишната Кристина Сосби преподавала по принцип математика, само че се оказа, че осветлявала двама свои 16-годишни възпитаници в секса посредством практическо образование. За това тя ще излежи една година в пандиза. Грозяха я до 5 зад решетките, само че тя реализира съглашение, в което признава виновността си, заяви BG VOICE.

Математиката Сосби е преподавала в Choffin Career and Technical Centre в Янгстаун, само че не била служителка на образователното заведение, а работела по линия на организацията Pace.

Помощник-прокурорът Гейб Уайлдман разкри, че Сосби е „ търсела плячка “ след своите възпитаници. Секс-занималнята с младежите се развихрил в хотел на Courthouse Square, който от този момент е сменил притежателя си.

Похотливата учителка ще излежи една година в пандиза и ще бъде записана като полов принудител от трети разред. Тя губи вечно разрешителното си да преподава математика.

Това е втори случай за месеца на учителка, омотала в сладострастните си мрежи собствен възпитаник. Миналия петък 20-годишната учителка по британски Аяна Машел Дейвис бе задържана във Флорида за секс с 16-годишен възпитаник, откакто видео от тяхната обич изтекло в TikTok и стана притежание на учениците в нейното учебно заведение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР